Állandó, erős szorongás okozhat olyan fáradtságot, hogy már alig vonszolja magát az ember, fáj a feje és fél, hogy elájul?
Figyelt kérdés
Teljesen kész vagyok. :(2019. júl. 5. 20:12
31/37 anonim válasza:
Azért örülök, hogy javulsz. Sajnos nálam is ugyanez van, én MagneB6-ot szedek (illetve kis frontint, ha nagyon kell). Szerintem egy időben indult nálunk a dolog. Ugyanígy kezdődött, mint neked. Most már nincs pánikroham, csak szorongás érzés reggel és délelőtt, az viszont elég vacak. Te is túlterhelted magad? Sok volt a napi stressz?
32/37 A kérdező kommentje:
Én a vas miatt vagyok jobban mert nem szédülök annyira. Mentalisan nem. Frontint inkabb hagyd a francba. Semmire nem jó csak rászokni lehet.
A múltam stresszes nem a jelenem. Nem terhelem túl magam.....mások a problémák.
2019. aug. 1. 14:42
33/37 anonim válasza:
Nekem is a múltban volt egy hosszú ideig tartó óriási stresszel és kilátástalansággal járó élethelyzet, azóta érzékenyebb az idegrendszerem és kevésbé terhelhető. Most megint jött egy hosszabb stresszesebb időszak és kihozta ugyanezt, mint nálad. A frontin az elején segített, amikor úgyanaz volt velem, mint amit a kérdésben leírtál, most már kezdem elhagyni széplassan, de van amikor még kell ez a "mankó", hogy kibírjam a napot.
34/37 anonim válasza:
...na de beszélek itt magamról. Szóval nálad van egy megoldandó élethelyzet (hogy pszichológusosan fogalmazzak). Akarsz róla beszélni?
35/37 A kérdező kommentje:
Ilyen szempontból hasonló. Hogy volt egy nagy trauma ami hosszú volt és kilátástalan. Egyrészt ptsdm van tőle másrészt én is érzekenyebb lettem és már semmit nem bírok el. Még a pozitív változasokat is sok megélni. Érzelmileg nem működöm. A negatív dolgok egész pici is földhöz ver. Ha fizikaliag lesz valami bajom akár csak egy fejfájás halálra rémülök, hogy nagy baj van és megint kórhaz lesz a vége és kínzás.
2019. aug. 1. 19:40
36/37 anonim válasza:
Az esetedben sokat segítene a pszichoterápia, illetve napi 1-1,5 óra jóga. Be kellene iratkoznod.
Egy kis ízelítő, hogy milyen szinten programozható az agy:
(Fülessel hallgasd)
37/37 A kérdező kommentje:
A jóga nem fog menni egészsegügyi okokból :(
2019. aug. 2. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!