Állandó, erős szorongás okozhat olyan fáradtságot, hogy már alig vonszolja magát az ember, fáj a feje és fél, hogy elájul?
Figyelt kérdés
Teljesen kész vagyok. :(2019. júl. 5. 20:12
21/37 A kérdező kommentje:
Maganpszichológusról beszélek! Az is csak napközben rendel. Mondjak is fel a kedvéért?! Miből fogom kifizetni?
2019. júl. 9. 15:57
22/37 A kérdező kommentje:
Na sok okos pszichiáterhez küldő meg nyugtatót és antipszichotikumot ajánló. Kiderült vérszegény vagyok és attól szédülök meg készültem ki és van az összes tünetem. A gyógyszer pedig drogok helyett a vastabletta rá! :)
2019. júl. 13. 21:31
23/37 anonim válasza:
Nem maga írta a szorongást, kérdező? Úgy szólt a kérdés! Nem maga írt a sokadik vérvételről? Minek kell a vérszegénység megállapításához sokadik vérvétel? Az elsőre is kiderül! Azt már a kérdés kiírásakor is tudnia kellett! Továbbá ha az egyik pszichológus nem ér rá, akkor másikat keres az, akinek szüksége van rá!
24/37 A kérdező kommentje:
Nem nem tudtam :) Fél éve még nem voltam vérszegény. Akkor egy bezegség gyanúja miatt készült vérvétel. Előtte meg műtét utáni kontrollból. Most meg az lettem. Fél éve még nem voltam ilyen rosszul és nem is szorongtam ennyire. Aki még nem hallott volna róla betegségek is okozhatnak mentális tüneteket! De nyilván magyarázzatok meg mindent ez az oldal úgyis erről szól, hogy a válsszt adónak legyen mindenképp igaza. A kérdés innentől nem aktuális, mert az erős szorongásom és fáradtságom a vérszegénység tünetei. Így 2 hónap múlva már semmi bajom nem lesz. :)
2019. júl. 14. 07:11
25/37 anonim válasza:
Ehhez képest jól le lettem hurrogva, mert háziorvoshoz küldtelek XD
26/37 A kérdező kommentje:
De az nem én voltam. :) Csak azt írtam, hogy túl vagyok rajta. A laboreredmény még nem volt meg akkor. Az orvos meg nem tudott első ránézésre mit mondani. Nem gondoltam a vérszegenységre. Az utóbbi években nem volt. Jó hogy kiderült mielőtt nem lett komolyabb baj belőle.
2019. júl. 14. 12:06
28/37 A kérdező kommentje:
Kicsit
2019. aug. 1. 11:56
30/37 A kérdező kommentje:
Csak vitamint
2019. aug. 1. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!