Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Állandó, erős szorongás...

Állandó, erős szorongás okozhat olyan fáradtságot, hogy már alig vonszolja magát az ember, fáj a feje és fél, hogy elájul?

Figyelt kérdés
Teljesen kész vagyok. :(

2019. júl. 5. 20:12
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Autogén tréninget megtanultam évekkel ezelőtt. Elalvásnál segít. A meditációs zene addig amíg hallgatom, aztán pont ugyan annyira szorongok.

Nem büszkeségből nem drogozom, hanem mert elolvastam a mellékhatásokat és nem kérek belőlük. A nyugtatót kipróbáltam. Nem nyugodtam meg tőle, csak nagyon álmos lettem, plusz ijesztő mellékhatásai voltak. Ha annyira drogot akarnék még a fű a legjobb nyugtató és kevesebb mellékhstása van mint a legális szereknek. De köszönöm azt sem! Kinéztem egy gyógyszermentes pszichológust. De egyelőre oda sincs erőm elmenni. Az is kérdés mennyibe kerül. Nem nagyon van rá pénzem. :(

2019. júl. 6. 02:41
 12/37 anonim ***** válasza:
Mert nem nyugtatókat kell szedni, hanem antidepresszánst. Na persze nyilván ti tudjátok jobban, akik nem szedik, mint én, aki szedi...
2019. júl. 6. 11:26
 13/37 A kérdező kommentje:
"Deperszonalizáció, öngyilkos gondolatok, szívritmus zavar, ájulás, hallucináció, dühkitörések....." stb. Én egyedül vagyok, nem számíthatok senkire. Ha ezek közül bármi előjönne. Mi a francot csinálok egyedül? Az orvos is azt mondta 4 hétig sokkal rosszabbul leszek amíg hozzaszokom a bogyóhoz. Az én álapotomat már bem tudom hova lehet fokozni. Ha ennél is rosszabb lesz nem fogom tudni utcára menni, dolgozni. Akkor végem van mehetek a híd alá, mert a lakhatásom is elveszítem. Nincs lehetőségem kísérletezni, mert túl nagy a tét. Ha lenne aki vigyáz rám vagy eltart. Akkor meg lehetne próbálni. Ezek a bogyók mindenkire másképp hatnak. Van pár ember akinek segít. De letenni ők sem tudják. A többség meg marha rosszul lesz tőle. Egyébkent meg én nem így születtem. Törtentek dolgok traumák amik kiváltották. Nem spontán jött a semmiből. Alapvetően egy teljesen normális ember vagyok csak rettegek folyamatosan. De hát kit már fel akart falni a farkas attól mindez nem is olyan meglepő. Nem hiszem, hogy ezen bogyók segítenének. Ezen maximum nagyon sok törődés, szeretet éw biztonság érzet segítene. De ezt nem tudja felírni sem a háziorvos sem a pszichiáter. Az antidepi mellé meg zsigerből írják a nyugtatót. Azt mondta akinél jártam, hogy anelkül nem fogom kibírni az első hónapot. Hát örülök, hogy végre leálltam a nyugtatóval. Eszemben sincs újra kezdeni.
2019. júl. 6. 12:53
 14/37 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van! Ha egyszer màr letetted a nyugtatót, Isten ment újra kezdeni!!!

Nekem napi szinten voltak rosszulléteim, pánikrohamok sorozata ès sorolhatnám! Olyan szintee kerültem, dolgozni nem tudtam! 3,5hónapig voltam táppénzen. Aztàn a munkahelyem megszűnt! Egyedül nem tudtam lenni. Sehova nem tudtam menni egyedül! Illetve anyànak szabadságot kellett kivennie, hogy egy darabig itthon legyen velem, mert egyszerűen a házba is rettegtem egyedül lenni. Én sem így születtem, hanem kiváltotta az, hogy évekig nem találták a gluténérzékenységem okát és annyi rosszulléten, szenvedésen voltam túl. Illetve gyermekkorom szörnyű volt és a felnőtt életem sem volt fenékig tejföl! Nem is ez a lényeg most! Elkezdtem szedni a nyugtatót házidokim tanácsàra, már létezni nem tudtam nélküle. Amint próbàltam kihagyni, jött a pánikroham. Ekkor elmentem pszihiáterhez. Szintén nyugtatót írt, antidepivel és Yarocen “altatóval”! Közölte az elején a tünetek durvulhatnak! Haza jöttem, elolvastam a mellékhatasokat is és azt mondtam, ettől durvábbak már hogy lehetnének?! Ezt sem bírom ki! :( Felhívtam aznap egy pszihológust a kórházban, a táppénz miatt magánt nem engedhettem meg. Másfèl hónapig jàrtam hozzá. Meditàltunk, mindent kibeszéltem magamból, lègzéstechnikt tanitott. Itthon kellett autogén tréninget és meditációt csinálni. És szép lassan mint akiről levágták az egészet! Nem mondom tombolok a boldogságtol, de nincs az a durva gyengeség és rosszullétek nap mint nap! Természetesen nem szedtem a pszihológus által felírt gyógyszert! Sőt, a pszihológusnak köszönhetően letettem a nyugtatót is teljesen! Szóval sajnos lehetnek a tüneteid pszihésen, szorongástól, mert nagyon nagy játékra képes az aggyal! Ha nem javul, keress fel pszihológust! Segít’

2019. júl. 7. 02:05
 15/37 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem is pont ugyan ez van, csak én beszenvedem magam a munkahelyemre és nincs aki kísérjen. Az okok is ugyan ezek, csak nekem más volt a betegség. De annyit szenvedtem akkor, hogy azóta mindenhol félek. Igen...otthon is. Írok holnap a pszichológusnak. Bár én már attól félek olyan régi ez a probléma, hogy rajtam már nem is lehet segíteni. :(
2019. júl. 7. 09:27
 16/37 A kérdező kommentje:
Amúgy az van, hogy egyelőre úgy érzem a pszichológusig sem vagyok képes elmenni. Gyűjtöm az erőt!
2019. júl. 7. 09:29
 17/37 anonim ***** válasza:

Biztos jobb 3,5 hónapra táppénzre menni, mint két hétre...

Az AD mellé szedni kell 1-2 hónapig a nyugtatót, igen, akkor nem lesz rosszabb, mint most. Utána meg sokkal jobb és a nyugtatót is le tudod tenni. Kezdd el szedni hosszabb szabi előtt.

2019. júl. 7. 11:09
 18/37 A kérdező kommentje:

Utolsó kár, hogy képtelen vagy felfogni a problémánkat. Nagyon jól esett, hogy valaki pontodan átérzi miben vagyok! Egyelőre 2 hétre sem engedhetem meg magamnak a szabadságot, nemhogy több időre.

Nem fogok drogokat szedni! Mit nem lehet ezen felfogni. Mellesleg nekem nagyon alacsony a vérnyomásom nem tudok ipari mennyiségű nyugtatót szedni mert elájulok tőle. Plusz olyan mellékhazádokat okozott amikkel szerintem tolószékbe is kerülhettem volna ha nem hagyom abba. Korábban is csak este tudtam bevenni a legkisebb adag felét még az is kiütött és elhagyni is nehéz volt. Bár már ezt is írtam de ezt sem értetted. Majd kíváncsi leszek ha a leszokásnál fogsz tartani akkor is ennyire fogod dícsérni őket. Sok embert ismerek akiket kikészített a leszokás és azt monják bárcsak sosem kezdték volna el.Nem akarok rászokni SEMMIlyen tudatmódosító szerre!

2019. júl. 7. 11:40
 19/37 A kérdező kommentje:
Na a pszichológis csak délelőtt rendel. Így nem tudok hozzá járni.Komolyan ez egy vicc.
2019. júl. 9. 13:12
 20/37 anonim ***** válasza:
Hát, ez esetben magánpszichológus kell, akkor is, ha alaposan át kell szabnod hozzá a költségvetésedet.
2019. júl. 9. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!