Folyamatosan szorongok és emiatt mindenféle elviselhetetlen testi tüneteim is vannak. Kb élhetetlen így az életem. Az egész egy kínlódás. Hogy lehet megszűntetni?
Kedves kérdezo, bar nem ismerem a torteneted, de velemyenyem szerint ami miatt igy erzed magad az a hitetlenseg!
Valamiben csak hiszel te is ami segithet...mert hat boldog jovokep nincs hit nelkul es igy a jelen is egyre rosszabb.
Am, mi a gond? Talan akad itt valaki...
Kineziológia, meg homeo....háppersze.
Antidepi meg fogja oldani 4 hét alatt.
Mivel nem vagyok depressziós így biztos antidepire van szükségem. Nem is hianyozna más mint egy kis drog. Köszi!
1. Átmentem egy hosszamtartó traumán. Előjönnek a rémképek, és nincs 100%-os garancia, hogy nem fog megismétlődni.
2. Nincs családom, meghaltak, széthullott. Nincs senki aki közel állna hozzám. Nem tartozom sehova, senkihez.....
Vannak ismerőseim, munkatársaim de ezek felületes kapcsolatok. Nem számíthatok rájuk. Ez a sehova nem tartozás ad egy folyamatos félelemérzetet, na meg a trauma emléke is felturbózza az egészet. Félelem attól, hogy megismétlődhet.
Ezen nem lehet változtatni sajnos.
Igazad van.....csak bárhova fordulok nem kapok segítséget. Úgy tűnik ebben a városban kétfele verzió létezik. 1. A gyógyszerrel tömés. 2. Délelőtti terápia.
Már fizetős pszochológussal is próbálkoztam. Fél5 után nem hajlandó senki fogadni vagy hétvégén. Felmondani a munkahelyemen nem tusok mert akkor mehetek a híd alá. Röhelyes már ez az egész. Ez az egész lszichológusi meg pszichiátriai vonal arra épül hogy könnyű munkával jól meggazdagodjanak a szerencsétlenek baján á pszichológusok. Nem fontos a beteg. Fizessen és alkalmazkodjon! Garancia nincs. Ha nem jött be a terápia így jártál. Minden más szolgaltatásnál lehet fogyasztóvédelemhez fordulni itt még azt sem. Szerintem nagyon szomorú ami folyik ezen a területen. A tb rendeleseken meg idomítottqn a gyógyszert tömik....had gazdagodjanak meg a gyógyszergyárak is a sok szerencsétlenen. Kifordul a gyomrom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!