A klíma miatt produkálhatom ezeket a tüneteket?
Mióta megy benn a klíma,azóta nincs olyan hónap,hogy ne lennék beteg.Fáj a torkom,begyulladt a fülem,fáj az arcom,könnyezik a szemem,köhögök.Fájnak az izületeim és belázasodom..Olyan hideg van a termünkbe,hogy teljesen le vagyok fagyva. Ma is pulcsiba ültem benn egésznap.Már reggel 5 után be van kapcsolva. Amikor szünetben kimegyek az udvarra egyből szakad rólam a víz szédülök,rosszul vagyok. Bemegyek a terembe és akkor meg lefagyok megint.(zárt térben dolgozok) Sosincs köztes állapot vagy megdöglünk vagy fagyhalál. Többször is jeleztük,parszor felmerült a téma aztán utana semmi,csak hogy nem tudnak mit csinalni mert akkor a kinti műhelyben megdöglenek a melegtől.
Dokinal voltam,azt mondta,hogy köptetőt vegyek be meg algopyrint aztan ennyi.
U.i: Nem kell egyből letámadni,higyjétek el én mindent meg teszek,hogy ne legyen problémám (beöltözök,vitaminok) Nagyon rossz így kinlódni,szenvedni.Szeretem a munkahelyem..
Valószínüleg túl hidegre van állítva, illetve lehet, hogy direkt rád megy a hüvös levegö.
Megérné normálisab beállíttatni, ilyenkor sem szabadna 22-24 foknál hidegebbet csinálni.
7-es
vagyok. Az ugye megvan, hogy onnan lehet tudni, hogy igazam, hogy aki ilyenkor magára ismer, az lepontoz.
7,es
Te is az a tipikusan rossz indulatú ember vagy :D
Kössz a feltételezést,de elmondom neked ha már ennyire érdekel az öltözködésem,hogy nem hordok semmi féle mini ruhát,sőt ellenkezőleg hosszú nadrágban járok vagy pedig félhosszúban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!