Velem van a baj, hogy még a 30 fokot is nagyon melegnek érzem?
Nincs is annyira meleg. Az meg hogy mennyire izzadsz a folyadékbeviteltől függ. Ha alig iszol valamit akkor kevésbé fogsz izzadni. Igaz állítólag ilyenkor sok folyadékot kell inni.
Azok is elég hülyék akik nyáron folyamatosan söröznek, múltkor láttam valakit, mondta hogy kell a folyadékutánpótlás mert izzad mint egy loú. Dehát ennek így nem sok értelme van.
Nem tudom hány fok lehetett az elmúlt 1-2 hétben de én még szinte fáztam is néha az árnyékban, biztos velem van a baj.
Aki 25 fokban meg már haldoklik az meg beteg szerintem...
Nem egyforma a hőtűrőképességünk. Van, aki a meleget szereti, mások a hideget. A kérdés, hogy kinek mi az elviselhető még.
Én egyik végletet sem kedvelem, de inkább a hideget bírom jobban (azért nem a mínusz 10 fokokat).
Épp a napokban lepődtem meg, hogy pár perc alatt is hogy "kiborultam" dél körül, pedig tényleg "csak" 30-32 fokok vannak mostanában maximum.
Merthogy szabin vagyok, így én sem járok ki, ha nem okvetlenül szükséges. Tehát reggel és este okés, napközben nem.
Egyébként lehet betegség is a háttérben: a pajzsmirigy-alulműködés _sokszor_ állandó fázással jár, a túlműködés pedig _sokszor_ hőhullámokkal, gyakori izzadással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!