Velem van a baj, hogy még a 30 fokot is nagyon melegnek érzem?
Nincs veled baj, egyszerűen nem bírod a meleget. Én sem. A szomszédom pedig akkor van elemében, ha legalább 35 fok van, és (nem vicc) a tűző napon kapálgatja a virágoskertjét. Viszont ő meg akkor csodál, amikor kint a tavaszi, őszi 15 fokban én ujjatlan felsőben, és rövidgatyában császkálok. Mindenki más, és ezért rohadt nagy szerencse, hogy nem mi emberek döntünk arról hány fok legyen kint. :D
Nekem télen a -20 teljesen jó egy kiadós téli sétához, Nyáron olyan 25-ig érzem magam jól, 25 fölött még kibírom, de már nincs olyan komfortérzetem mint kéne, 30 fölött pedig minden bajom van, mert nem bírom a kánikulát.
Pár éve életmódot váltottam, közel 25 kilót fogytam, azt hittem, úgy majd jobban fogom bírni. Hát egy nagy frászkarikát, azóta sem bírom, és még talán jobban szakad rólam a víz, mint túlsúlyosan.
# 6 Csak megjegyzem, az sem normális, ha valaki a 25-28 fokokban fázik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!