Más is érzi azt, hogy az élet élhetetlen?
Nem azért , mert boldogtalan, hanem egyszerűen a moatani életben minden téren nehezebb boldogulni, boldognak lenni. Meghalni nem szeretnék, mármint van élni akarásom, de mégis azt érzem, hogy én ebben az életben sosem leszek boldog. A rendszer miatt. Az élet felépítése miatt, ahogy a dolgok működnek. Nem tudom érti egyáltalán valaki, mire gondolok...
vagy ezt nevezik depressziónak?
Egyébként sokat nevetek, eljárok barátokkal, teszek veszek, dolgozom, de mégis ezt érzem.
Függ pár dologtól hogy ezt érzi sok ember, de sztem ez 40 év környékétől kezdődik.
Nekem nincs asszonyom, se gyerek de megvan minden ami kell a házig (autóm nincs anno).
Főleg talán az unalom ami nagy úr tud lenni nálam, akkor is ha dolgozok, ill lehet az már túlmutat az unalmon is.
Elszomorít ha a hátralevő évekbe belegondolok, gyerekként ill tiniként nem kellett ilyenen gondolkodni, de az élet hozza az érettséget.
Meg a pénz is kevés, az is megfásítja az embert mert a terveit nem tudja megvalósítani, legyen az egy közepes házfelújítás vagy akármi, ezek mind mind tetőznek.
Mióta dolgozok több munkatársam meghalt, zömébe fiatalok 36, 46 55 évesek, ezek azért letörik az embert a sok otthoni baj mellett.
Nah szval az ilyenek miatt vannak ilyen érzéseim nekem pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!