Volt már valaki ilyen "szellemi elvonuláson a világ elől"? Ahol se telefon se média, csak nyugalom egy-két hétig?
Néhány helyen olvastam hogy van ilyen. itt magyarországon is, hogy befizetsz x összeget, le kell adnod minden multimédiás dolgodat, és afféle terápiák, meg meditáció van egész nap, illetve olvasás-pihenés stb.
1 héttől van ami 1 hónapos, van ami vallási rendszerű, de van ami az nélküli.
26 éves vagyok, de úgy érzem lehet ki kellene próbálnom egy ilyet.
A párkapcsolatom szétesőben, jómagam azt sem tudom merre akarom terelni az életem. (külföld, vagy bármi)
Csak onnan jöttem rá, hogy tegnap mintha valami felsőbb valami vezérelt volna, felálltam a munkahelyemen, kocsiba ültem, és elhajtottam a dunapartra, könnyező szemekkel, afféle megnyugvást keresve. jó egy órát töltöttem ott, és irónikus, de még a telefonom is lemerült, sétáltam néztem a vizet, hallgattam a hullámokat.
tele vagyok érzelmekkel, fáj hogy nem sikerül a kapcsolatom, és nem tudom mi is az igazi célom az életben...
a családom azt mondja tegyek amit jónak látok, semmibe nem szólnak bele.
a rövidke kis kapcsolatom a végét járja, ki sértődne meg ha eltünök, sértődne, egyáltalán ki keresne? :D
borzalmasan egyedül vagyok az elmúlt kb 1 évben.
én azért gondoltam erre, mert ezeken a helyeken csapatosan végzik a tevékenységet, mindamellett hogy egyedül is hagynak időt, meghallgathatod és tanulhatsz esetleg mások történeteiből.
Nem szeretek egyedül lenni, de sajnos nincsenek barátaim, illetve akik vannak, rájuk sem akaszkodhatok mindig a saját problémáimmal.
szóval szükségem lenne a kommunikációra, hogy kibeszéljem magamból a dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!