Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik, ha 40 évig nem...

Mi történik, ha 40 évig nem megyek emberek közé, és csak a négy fal között élek?

Figyelt kérdés
Milyen mentális bajaim lesznek? Már 1,5 évig nem nagyon voltam,csak nagyon ritkán.
2019. ápr. 19. 19:56
 1/10 anonim válasza:
Zárkozott leszel és elfordulsz az emberi társadalomtól,nem hiszel nem bizol senkibe se.
2019. ápr. 19. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 19. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt már 1x kérdezted!
2019. ápr. 19. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyén függő. Van aki több évtizednyi börtönt megúszott épp elmével. Van aki pár év után megbolondult.
2019. ápr. 19. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Első: ehhez nem is kell évtizedekig a 4 fal között élni magányosan.
2019. ápr. 19. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
5: ne keverd össze az okot az okozattal. Ha A-ból következik B, akkor nem fog B-ből következni A. Tipikus gondolkodási hiba. Ne ess bele ebbe a hibába. Valóban nem csak egy úton lehet elérni. De nagy eséllyel vezet erre az útra.
2019. ápr. 20. 06:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem gondolkozom hibásan. Hallottál az iróniáról? Egyébként meg pont annyira van lealjasodva a világ és olyan ócska lett az embereke többsége, hogy ezt (amit az első írt) érezheti valaki a sima, hétköznapi élete során is.
2019. ápr. 20. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerinted nem hallottam az iróniáról? Erről akarsz diskurzust folytatni? Tényleg? Vagy csak gúnyolódsz? :) Mert a nekem úgy tűnik, se gondolkodni sem gúnyolódni nem tudsz rendesen.

Ha azt hiszed, hogy máshogy nem lehet ezt elérni, akkor azt jelenti, hogy szerinted az ok és az okozat felcseréődik.

2019. ápr. 20. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Te egy rakás szarvagy. Nem is értem mit keresel itt "segítési szándékkal".
2019. ápr. 20. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönjük a kultúráltságod! Kicsit sejtettem, hogy hasonló szinvonalon élhetsz.
2019. ápr. 20. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!