Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért halnak meg az értékes...

Miért halnak meg az értékes emberek betegségben, balesetben, gyilkosság miatt? Én annyira útálom az életem mégse történik velem semmi amitől még halnék

Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 00:22
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mindenki ugyanúgy meghal. Nincs kivétel csak a jó emberek halála nagyobb nyomott hagy bennünk. És jobban van “terjesztve” a médiába. Attól hogy utálod az életet nem lesz bajod. Az sokkal nagyobb büntetés ha magányosan élsz.
2018. dec. 16. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen igaza van az 1#-nek.

Ne akarj meg halni, annyi szép minden van, légy pozitív bármi is történik, ha nem tetszik a mostani helyzeted akkor változtass rajta, legyenek céljaid amiért van értelme élni,tegyél azért hogy jobban érezd magad, ha magányos vagy tegyél azért hogy ne légy az, nem azonnal fognak sikerülni a céljaid de ha folyamatosan teszel érte és akarod is akkor bármit el tudsz érni, csak kezd el végre ma, sosincs késõ semmihez csak csináld végre.

MA megcsinàlom amit màsok nem fognak, és HOLNAP megteszem, amit màsok nem tudnak!!

Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.

Bertold Brecht

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha.

Johann Wolfgang von Goethe

2018. dec. 16. 02:18
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Jajj ez a sok nyál amit ideböfögtél kedves előző.

Én is utálok élni, és kifejezetten örülnék egy anaplastikus pajzsmirigyráknak (1 éves túlélés 0 százalék) mégis itt kell szopnom ezen a sárgolyón. Ó és folyamatosan próbálok javítani a helyzeten nulla sikerrel, csak kudarc és magány ér. Elegem van!

2018. dec. 16. 02:37
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon negatív vagy utolsó, a negatív embereknek akármit is mond más ember ha az igaza is akkor sem igaz ő szerintük, ezt már én is észrevettem magamon.

Nem szabad ilyenre gondolni régen vagy is nem olyan régen én is meg akartam halni, rákos beteg lenni stb..

De mikor valami történt velem akkor azért mindig meg ilyedtem és akkor még is élni akartam szerintem ez nem csak nállam volt így aztán amikor nem volt semmilyen egészségi problémám újra meg akartam halni.

Nézőpont kérdése hogy milyen a föld? most lehetne politizálni, felmelegedésről beszélni, gyilkosságról, meg hogy milyen szar is az élet de nem muszály észre venni a negatív dolgokat, csak az időd megy vele, inkább meg kell próbálni mindent pozitívan nézni még a rossz dologban is a pozitívat kell nézni.

Nyugodj meg én is próbálkozom, kisebb-nagyobb dolgokkal, eddig nem olyan sok sikerem volt mások szerint de én szerintem már sok sikerem volt mivel én mindenben a pozitívat keresem, próbáld ki,ne hidd azt hogy minden egyszerre és azonnal sikerülni fog, kitartónak kell lenned másképp nem fog menni.

Csak kudarc és magány ér.

Tegyél érte hogy ne ez a helyzet legyen, de velem is ez van, muszály lábra állni és tovább menni, legyenek céljaid és tegyél már végre valamit , ne panaszkodj ha nem kezd el a mai nap célokat ki tűzni magad elé.

Elegem van!

Hidd el nekem is, de ha fel adod az jobb?

Hátra lévő életedben továbbra is szenvedni akarsz?

Vagy végre fel állsz és újra és újra meg próbálod amíg el nem éred azt a dolgot amit szeretnél, hidd el nekem ha azt teszed amit szeretnél és jól érzed magad akkor már nem is akarsz meg halni, tegyél azért hogy így érezd magad, például ha nem tetszik a munkahely akkor vállts, ha utazni szeretnél utazz, ha barátokat szeretnél szerezz, ha boldog akarsz lenni akkor légy az, ha szeretnél egy társat magad mellé akkor szerezz, ha biciglit akarsz akkor vegyél stb...

2018. dec. 16. 03:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Még annyi hogy keress olyan dolgot ami motivál téged, másképp nem fog sikerülni.

Sok sikert és kitartást hozzá :-)

2018. dec. 16. 03:45
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
A halal gyorsan jon es csak egyszer. Nem kell siettetni
2018. dec. 16. 07:43
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.

Bertold Brecht"

Aki meg az életet egy háborúként fogja fel, az szimplán egy birka.

2018. dec. 16. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy motiváció lett volna kedves utolsó, de ha tudsz jobbat akkor írj, ne oktass, köszönöm!
2018. dec. 16. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!