A drogokon kívül mivel lehet magunkból kiölni a szerelem/szeretet érzését?
"A drogokon kívül mivel lehet magunkból kiölni a szerelem/szeretet érzését?"
Költözz össze vele.
Hú, nem hiszem hogy aktuális még a kérdés. Nekem épp az jut erről az eszembe, amit én nemrég átéltem.
De ettől függetlenül az jutott eszembe, hogy az első válaszolónak igaza van. Kibővítve a válaszát az elsőnek, a racionális gondolkodás segít megértene, szabályozni, kordában tartani az érzelmeket. Ezeket viszont idő(ahogy az uccsó válaszoló mondta) segítségével lehet véghezvinni. Én azt tapasztaltam, hogy az érzelmi intelligencia segít túlélni a konstans negatív érzéseket, de a változtatás lételeme annak, hogy boldog légy. Erre válasz igen, a megerőltetés, amely segít abba az irányba, hogy racionálisan gondolkozz. Ez pedig, segíthet, hogy kijöjj adott rossz helyzetből. Most hogy mi lesz a végeredménye a racionális gondolkodásnak, hát, ahoz a tényezőket kéne meghatározni(vagyis hogyan gondolkozol). Ez végülis kilőheti arányosan az érzéseket belőled. Igazság szerint nem kilövi, mivel véleményem az, csak átalakítja az érzéseidet a racionális gondolkodás(vagyis hogy megszokod azt) (átalakul mint az az égő cigaretta hamuvá). Szükségtelennek érzem azt is, hogy ezeket a gondolataimat ennyire kibővítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!