Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szerelmi megszállottság...

Niceszisz kérdése:

A szerelmi megszállottság hogyan gyógyítható?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy férfiba már igen régóta. Azonban ő belém nem. Hiába próbálom túltenni magam rajta, nem megy. Róla álmodok, vissza vissza nézem a képeit és vissza olvasom az üzeneteket. Mindenki másban őt keresem. De neki nem kellek. En ezt tudom csak nehéz elfogadni. Hogyan segíthetek magamon?

27/nő

2018. dec. 11. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is akarom tudni
2018. dec. 11. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Töröld ki a képeit, töröld ki a beszélgetést és ne ezen járjon az agyad 5 percenként...

ahhh nők :D

2018. dec. 11. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Gondolati fegyelemmel. Tudatosan el kell terelni a figyelmed róla, és más dolgokkal lefoglalni az agyad, egy idő után kiszorul onnan.
2018. dec. 11. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Úgyvan! Törölni mindent róla, nem nézegetni, nem álmodozni. Olvass helyette vagy sportolj, barátokkal mozduljatok ki. Ezen csak az idő fog segiteni, illetve te magadon ha nem hagyod hogy uralkodjanak az érzéseid.

Baromi nehéz lesz, de kitartást!

2018. dec. 12. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez egy betegség amúgy?

Köszönöm a válaszokat!

2018. dec. 12. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
36%
A nagy lótuszt kell törölni! Nem törölni kell, hanem olyan partnerré válni aki mellett szívesen lehorgonyoz a kiszemelt pasi. Mint ahogy mi pasik is fejlesztjük magunkat, kipróbálunk mindent, úgy neked is ez az út adott.
2018. dec. 12. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!