Mikor lesz gyógyítható a skizofrénia?
Figyelt kérdés
Mikor fog az orvostudomány fejlődni? És az igaz hogy a skizofrének között több az öngyilkosság?2018. okt. 28. 09:24
2/4 anonim válasza:
Jelenleg is folynak kuatatások. Viszont a jelenlegi kutatások sem a teljes gyógyulást hivatottak elhizni, hanem úgyszint az egyén karbantartását segítenék elő. Vagyis nagyobb hatékonyságú, de nem végleges gyógyúlást elhozó gyógyszerekről van szó.
3/4 anonim válasza:
A skizofréniáról még azt sem lehet tudni, hogy IGAZI BETEGSÉG-E./Ezt a mai napig nem sikerült bizonyítani tudományosan!/
A diagnosztizálása is teljesen bizonytalan/Engem 20 évig akartak meggyőzni arról, hogy sch.simplexes vagyok,ma pedig már papírom van róla, hogy csak aspergeres vagyok/
A fejlődő országokban NEM BETEGSÉGNEK, hanem szellem általi megszállásnak tartják, amivel valamit "nagyon
eltalálnak", nagyon jól érzékelteti ez a megközelítés a lényeget.
Egyébként már most is vannak ALTERNATÍV MODSZEREK, amikkel jó eséllyel rendbe tudja magát hozni az,aki ebben az állapotban szenved.pl:
Soteria módszer, avatar-terápia,
Ébredések Alapítvány alternatív csoportja...
Ajánlom még:peticiok.com>>>>>
jim_van_os_nem_letezik_skizofrenia
4/4 anonim válasza:
Arra tudok válaszolni,hogy a skizofrének között sajnos több az öngyilkosság.Én is ebben a betegségben szenvedek és régebben én is megpróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!