Hogyan kell viselkedni, miről kell beszámolni egy pszichiáternek?
A pszichiáter nem olyan mint a pszichológus. Én pont a héten voltam. Asszisztens felvette a tipikus adatokat, majd panaszaim, itt fizikai panaszok kellenek, esetembe nem érzem jól magam, fáradékony vagyok, depressziósnak érzem magam, nem tudok aludni stb.
Utána jött doktornő, megkapta ezt a papírt, bementünk a másik helyiségbe, végig olvasta, tett fel pár kérdést, hogy mitől érzem magam stresszesnek, fejtsem ki pontosan ezt meg ez a panaszom, majd mondta hogy most nem ír fel gyógyszert, itt közbe vágtam hogy alvásra legyen szíves felírni mert nem megy. Mondta akkor ír fel Frontint, azt hogy szedjem illetve töltsek ki egy tesztet.
Kimentem, asszisztens ide adta a tesztet 566 kérdéses volt, kimentem és kitöltöttem. Miután végeztem, beadtam, ide adták a receptet és mondták jövőhétre megjön eredmény, akkora menjek vissza illetve másnapra kértek időpontot egy pszichológusnál.
Az ő dolga lesz a beszélgetés, bár korábbról már van rossz tapasztalatom pszichológussal, ami konkrét csak arról szólt hogy akkor beszélgetünk, de ennek nem így kéne működnie, ki kéne dolgoznia egy terápiát és azt alkalmazni kollaborálva a pszichiáterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!