Véget akarok vetni annak, hogy ilyen vagyok, hogyan “öljem” meg a lelkemet?
Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny fiú vagyok. Nagyon könnyen tudok sírni ez valószínű régebbi lelki fájdalomtól van az alkoholista apám miatt. Nagyon sokat stresszelek és rettegek a jövőtől. A legtöbbet a barátnőm miatt. Ne értsétek félre nagyon szeretem és ő is engem de én nagyon ragaszkodom hozzá és nagyon sok szeretetre vágyom. Általában megöl a stressz ha arra gondolok hogy lehet következő héten nem fogunk találkozni. Hogyan tudnám “megölni” a lelkem? Én arra gondoltam, hogy minél több fájdalmat próbálok okozni magamnak mert az majd megerősít2018. ápr. 17. 16:58
1/5 anonim válasza:
Neked úgy anblock pszichológusra lenne szükséged, de az is lehet, hogy pszichiáterre.
Nem szégyen az!
Ma már nem is ember a "fejlett nyugaton" akinek nincs pszichiátere.
2/5 anonim válasza:
Ne okozz magadnak fájdalmat, mert az csak rosszabb lesz.
Örülj annak ami meg van, a lehetőségeknek és ne nézd mindennek a rossz oldalát.
Valakinek öntsd ki a lelked, h mi bánt. Ne írásba,hanem személyesen. Hidd el sokkal jobban leszel
3/5 anonim válasza:
A testedet elveheted de a lelkedet soha! Ekszöszájszbúúk
4/5 anonim válasza:
Ha sokat stresszelsz idővel olyan súly nehezedik rád, hogy apátiás leszel, de azt ne akard, mert rosszabb, mintha fájna. Elveszett leszel és nem tudsz mit kezdeni magaddal. Százszor rosszabb, mintha félnél.
5/5 anonim válasza:
A lelkedet vagy szellemedet "megölni" nem tudod. Főleg úgy, hogy az legbelül tud mindent előre. Ha például feladatod ezt így megélni és türelmesnek lenni, akkor a lelked pontosan azt is akarja. Ha ellene teszel, akkor azért lesz rosszabb. Esetleg vesd fel az összeköltözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!