Öngyilkossági késztetésem van a tavasz miatt, más is így van ezzel? 23/L
Figyelt kérdés
most ahogy jön a tavasz egyre inkább olyan gondolatok jönnek rám, hogy felidézem a legrosszabb emlékeimet és azokat amikor megaláztak. akár a saját családtagjaim, szeretteim, akár idegenek. és utána öngyilkos gondolataim lesznek. mivel már van autóm ezért ha tudnék egy bizonyos receptet akkor nagyon egyszerű lenne megtenni, egyébként vagy érfelvágás vagy gyógyszer. ahogy jön a tavasz egyre inkább csábítanak az ilyen jellegű gondolatok és ez évről évre rosszabb...2019. márc. 20. 07:26
41/48 anonim válasza:
Nem, nem a kérdező vagyok, csak egy olyan ember, akinek az első emléke magáról az, hogy kb 5 évesen nézi a felhőket, és ott akar lenni köztük. És egy olyan ember aki folyamatosan megoldást keres, mert élni akar. Ezért kicsit fáj, amikor így állnak az öngyilkossághoz, miközben nem tudják, milyen minden nap menekülni előle...
42/48 anonim válasza:
40. Én is abban bízom, hogy ugyan az az egy szerencsétlen írja ki a napi öngyilkos posztokat és nincs belőlük minden napra másik.
43/48 anonim válasza:
Én meg abban bízok, egyszer te leszel az az egy szerencsétlen. Karma is a bitch, vigyázz 😊😘
44/48 anonim válasza:
Ettől lennél boldog? Te sem vagy komplett 😁 Látod ez kizárt.
45/48 anonim válasza:
Igaz, bocsánat. Nem kívánom neked, hogy öngyilkos legyél, vagy, hogy akár a közelébe juss annak az állapotnak. Csak szép dolog lenne tisztelni a másik ember döntését arról, élni akar-e, vagy nem. Én ezzel részemről le is zárnám 😊😊
46/48 A kérdező kommentje:
látom még mindig aktívan ekézitek egymást a kérdésem alatt.. jönnek az értesítések..:D
2019. márc. 24. 16:04
47/48 anonim válasza:
Olyan vicces,hogy ahelyett,hogy segítenének leállnak vitatkozni,mint az ovisok.
48/48 anonim válasza:
Én is így vagyok, sok vágás van a karomon, lábamon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!