Miért érzek tavasszal öngyilkossági késztetést?
Eleve öngyilkos hajlamú ember vagyok. Viszont kb. már 13 éves korom óta az öngyilkos késztetés háromszorosára nő bennem akkor, hogyha tavasz van. Más évszakokban heti párszor eszembe jut és kész, de tavasszal egész végig rajtam van. A furcsa az, hogy nem kilátástalanság lesz rajtam ilyenkor úrrá, hanem megszáll valami nyugalom plusz az hogy jó lenne meghalni.. Ráadásul tavaly megtudtam egy öngyilkossági módot ami csak tavasszal elérhető és biztos és tartok attól hogy megteszem.
21/L
Február 14-én születtem és biztosan tudom, hogy várt baba voltam plusz már első próbálkozásra összejöttem. :)) Viszont előttem 7 évvel anyukám valóban terhes lett mert felelőtlenek voltak és azt el is vetette. Érdekes..
Második: Miért érdekel? Nem adok tanácsot senkinek.
nem tudom hogy az év melyik szakában volt, majd rákérdezek otthon ha éppen nem leszek folyton távol a munka miatt. ráadásul az is érdekes a dologban, hogy mióta az eszemet tudom, nagyon félek a kórházaktól. solymári vagyok és inkább mindig vonattal vagy volánbusszal járok be a városba, pedig járhatnék bkk-val is, de azért nem teszem, mert akkor az érintené a szt. jános kórházat (anyukám az uzsokiba vetette el a babát azt tudom például)
de eddig nem is gondoltam arra, hogy ennek karmikus oka is lehet
Tavasszal sokkal több az öngyilkos.
Az ember látja a jó időt és tudat alatt arra gondol, hogy mások ilyenkor mennyire boldogok és sikeresek és neki is annak kellene lennie, de nem az, ezért a tehetetlenség ereje inkább erőt vesz rajta, mint máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!