Ha nem szokok le a drogokról - akkor én egy önző, rossz ember vagyok?
Komolyan, te tényleg ostoba vagy, nem csak drogos.
Ne egy hegyhez hasonlítsd már magad! Senki nem kényszerít arra, hogy drogozzál. Én szánalmasnak tartom aki drogozik. Az ilyenekre mondom, hogy legalább nem szaporodik ha túl adagolja magát.
Elfogadtam azt ami vagyok!
Ez történt.
..,és csodák csodája már nem kell ez miatt gyötörni magam..
A világ is elfogad szerintem, mert megengedi ezt nekem :)
Más embereknek meg nem kell elfogadni.
Ilyen egyszerű szerintem a történet..
Azért örülök hogy az jött ki.., nem vagyok se rossz, se önző! (én is ezt érzem)
Eddig az lett az eredmény: hogy ostoba vagyok. (ebben lehet igazatok van)
Köszönöm a válaszokat! (én mindenki véleményét elfogadom - ment a zöld)
További szép estét ;)
Ez jó. Érdekes pár éve pont ugyanúgy gondoltam mint te. Mi köze lenne bárki másnak ahhoz, hogy mit csinálok az életemmel? Nem neki ártok hanem magamnak.
Egy idő után viszont pont az zavart, hogy már nem akar senki megváltoztatni. Elfogadta mindenki, hogy van hàtra kb 2 évem, és senki sem szeretett volna már a halálmenetem részese lenni. Ez már nem egy szép állapot. Itt már nincs semmi vicc amit elsütsz minden nap, hanem mész a cuccért hogy valahogy túléld a napot. Másnap fel sem akarsz kelni mert minden nap kezdheted előről. Akkor fog eljönni az a pont (ha eljön) hogy te tartod magad többnek annál ami lett belőled. Akkor akarsz majd te magváltozni.
Ez egy folyamat. Ha ilyen életet élsz ez lesz a következménye nagyon rövid idő alatt. Az önzőség csak a függőség egy tünete.
Persze lehet azt hinni, hogy te leszel a kivétel, de az olyan mintha arra várnál hogy az 1+1 egyszer nem 2 lesz.
Egy nagy kozmikus színház az egész világ amiben én ezt a karaktert játszom.
Volt egy szerep amire lecseréltem volna, de ezt nekem nem adták meg.
Belátom s elfogadom hogy egyedül nem vagyok képest jelmezt váltani.
És!
Tudomásul veszem hogy nem akarok! (tudok) segítséget kérni hozzá.
Elfogadom hát hogy ez vagyok! Így! Ahogy vagyok! ..,és nem akarok egó harcot vívni ezután.
Belül a maszk alatt már nem nevetek a vicceimen ~ hanem egykedvűen (ítéletmenetesen) szemlélem tovább a játékot.
Mindent elfogadok úgy ahogy van!
Kérlek titeket ha ~ tudtok ti is fogadjatok el így ahogy vagyok. Mindig kell egy ilyen játékos is.
Viszont azt ígérem hogy igyekezni fogok minél kevesebb problémát okozni a többi szereplőnek ~ mert már Csak játékból játszom tovább a szerepem.., és nem a saját boldogságom lett ezután az elsődleges célom.
DE!
Minden ami keletkezett az el is fog múlni. Ezért az én szerepem is egyszer véget ér. Egészen biztosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!