Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erősen hullámzó hangulatra,...

Erősen hullámzó hangulatra, lelkiállapotra mi jelenthet valamiféle megoldást?

Figyelt kérdés

Nagyon sok érzelem mozog bennem nap mint nap, mindenféle hangulatok és benyomások. Bizonyos helyzetekben viszont szélsőségessé válnak ezek. Adott időben boldog tudok lenni, jól érzem magam, másik nap rossz emlékek, túlgondolt kellemetlenségek, félelem, magány uralkodnak rajtam. Viszonylag gyorsan változnak ezek, és amikor valamilyen rossz érzés fog el, abból nem tudok kikerülni egy darabig, teljesen megváltozik egy csomó szemléletem. Aztán eltelik valamennyi idő (10 perc, órák, esetleg napok), és ismételten változnak az érzelmeim, lenyugodnak. Teljes mértékben tudatában vagyok ennek, csak nem tudom egyszerűen kontrollálni. Amikor jó kedvem van, problémamentesnek érzem magam, akkor úgy tekintek ezekre a kilengésekre, mintha csak egyszerű, természetes rossz érzések lennének, viszont amikor megélem őket, akkor nagyon magukkal ragadnak.

Nagyon köszönöm azoknak, akik végigolvasták, és azoknak is, akik esetleg tudnak segíteni, tanácsot adni.

2018. szept. 4. 19:52
 1/4 anonim válasza:
Szia! Elsőnek 1 jó társ,és valami jó hobbi.de nem vagyok szakértő!
2018. szept. 4. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Léteznek hangulatstabilizáló gyógyszerek! Mármint ha elviselhetetlennek érzed a helyzetet... Ha még tűrhető, akkor én elfogadnám a helyedben, hogy "ember vagyok, érzésekkel". Aki érzéketlen, az úgyis unalmas ;)
2018. szept. 4. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha kellemetlennek érzed menj pszichiáterhez.

Bipoláris zavar is lehet.

Nekem is van egy enyhe...bár inkább csak szar kedvem van mostanában és néha visszaáll normálra :D

Bezzeg amikor úgy volt, hogy van esélyem életem nőjénél, akkor egekben voltam, ugyanakkor iszonyúan szorongtam.

Igazából engem csak a nők tudnak destabilizálni, de ők durván. Elképzelhetetlenül szétcseszik az agyamat.

Amikor nincs lány a képben, higgadtan tudok dolgozni, építeni magamat... most meg teljesen szétestem.

2018. szept. 5. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 11 éves koromtól 16 éves koromig MESEÍRÁSBAN "éltem ki magam". Volt egy időszak, amikor tündérekről fantáziáltam. Azt hogy nem vagyok egyedül, beszélek hozzájuk (testvérem nem születhetett.)

Elképzelt történeteket írtam egy kislányról, akivel éppen az történik, amit én nem élhettem át - de legbelül mélyen nagyon vágytam rá.

Rengeteg füzetet megtöltöttem. Igencsak meglepődtem, mikor később visszaolvastam a 16 éves koromban írtakat. Már nagyon éretten gondolkodtam akkor a néhány évvel korábbihoz képest...

Sokkal jobb feszültségoldó, hangulatstabilizáló hatása volt, mint bármelyik "csodapirulának".

LELKI NAPLÓT IS ÍRHATSZ, HA GONDOLOD! (Blogírásnak is nevezhetjük - ha interneten szeretnéd "vezetni"...) Módszertani ötleteket gyűjthetsz az interneten

Ui: Sikeres Alkotómunkát Kívánok! :)

Üdv: 44/N

2018. szept. 8. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!