Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek vele? Nem tudom...

Mit tegyek vele? Nem tudom ilyenkor mit kellene tenni

Figyelt kérdés

Barátom elkezdett drogozni, mert úgy érzi vége van és a saját családja eldobta őt és teljesen darkos lett és nem kíván élni már és drogozik meg cigizik!!!!

Mit kell tenni ilyesmivel???

2010. jún. 29. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Neked semmit. Ha nem veszi észre, hogy Te ott vagy neki, és a Te szeretetedet nem értékeli, akkor nincs értelme rá pazarolnod az idődet... szerintem.

Neked semmit nem kell tenned... ez az ő élete, azt csinál vele, amit akar.

2010. jún. 29. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Szereted még??Mondd el neki!

Nézzétek együtt meg ezt a videót,ami ott van a "Vetítés" menüpontban:www.kareszvegakarata.hu ->Mosolygó kék szemek

2010. jún. 29. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát...az a baj, hogy nem viheted pszichológushoz..
2010. jún. 29. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:

- Éreztesd vele, hogy mennyire szereted, ne csak szavakkal, tettekkel is. Helyezd most őt az előtérbe, kényeztesd és mutasd meg neki az élet szebb oldalát!

Képes vagy rá, hiszen a barátnője vagy, ki lehetne erre ennél alkalmasabb? :)

- Nézzétek meg együtt a Requiem egy álomért c. filmet! Drogosokról szól és sokkoló. Az elején bemutatja mennyire király dolog és úgy végződik hogy pl. amputálják a srác végtagját a sok szúrás miatt. Lehet sokkolni nyugodtan, hátha egy életre elveszi a kedvét az ilyen szerektől.

- Próbáld meg minél többször kicsábítani a természetbe! Gyönyörű idő van, ha nem is mentek strandra, keressetek egy szép parkot vagy erőt, ahol le lehet feküdni a fűbe, érezni a finom illatokat, hallgatni a csendet és beszélgetni. Meg fogja nyugtatni.

- Ha semmi ilyesmi nem segít, akkor TE keress fel egy orvost és kérj tanácsot.

Sok sikert!

2010. júl. 1. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
11:10 vagyok: szerintem a legrosszabb tanács, amit kaphattál, hogy te ezzel nem tudsz semmit tenni mert ő választja ezt az életet. Igenis megpróbálhatsz rajta segíteni, ha pedig nem sikerül, legalább tudod hogy te mindent megtettél. Nem szabad elfordulni tőle, mert akkor teljesen biztos, hogy felőrli ez az egész.
2010. júl. 1. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Csakis úgy tudod segíteni, ha rábeszéled, hogy forduljon pszichiáterhez, addiktológushoz. Én megmondanám a páromnak ebben az esetben, hogy ezzel a viselkedéssel neked is árt, így téged is el fog veszíteni. Ha hajlandó az önsajnálatból felébredni és kezeltetni magát, akkor számíthat a támogatásodra és kitartásodra.
2010. júl. 1. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!