Van itt olyan lány, akit az apja molesztált, esetleg megerőszakolt? Mit éreztetek, és mi volt a következménye, azaz hogy viselkedtetek a fiútokkal utána?
Én nem vitázni akarok csak ku?vára elegem van abbol mikor valaki egy ilyen témábol viccet csinál.
Elsem tudja képzelni hogy abban a percben mit érez az ember, nem szolva arrol ha az egész életére kihat!
Szánalmas az ilyen ember!
18:20-as: a frusztrációidat ne itt vezesd le! Senki nem kíváncsi erre. Szerintem a kérdés teljesen normális volt és képzeld el, hogy aki nem él át ilyet az soha az életben nem képes átérezni teljesen, milyen borzasztó lehet.
Szerintem beszélgetni kéne vele és nagyon óvatosan közeledni. Ha érzelmileg már közel áll hozzád, akkor beszélgess vele, el fogja mondani, ha már bízik benned.
Apám nem, mivel nem is ismertem őt, de egy igen közeli családtag molesztált engem gyerekkoromban.
9 éves voltam akkor, fel sem fogtam szinte, hogy az, amit tesz nem normális dolog...
Utólag persze, nagyon nagy törés volt az életemben, amit akkor még nem érthettem meg, de kihatott rám. Próbálkoztam fiúkkal, 13 évesen volt is egy barátom...
Azóta viszont, csak nőkkel van kapcsolatom. Hogy a leszbikusságom annak köszönhető-e , hogy ilyen tapasztalataim voltak a férfiakkal, nem tudom. Lehet, hogy ezek nélkül is az lennék.
De a mai napig meghatározza az életemet, pl. félek egy férfivel kettesben lenni egy liftben, ha nincs ott más nő.
(Bocs, hogy kort nem írok, de legyen elég ennyi...Személyesen nem vállalom a múltamat, se a jelenemet(leszbikusságom).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!