Drogosok! Miért drogoztok?
Én nem drogozok.. de van jó pár ismerősőm aki tolja, és nem fűről beszélek, hanem minden szar.. az egyik például tini korában el veszítette az édesanyját, azóta sem tudta fel dolgozni, ő ez miatt csinálja.. ebbe menekült bele és mostmár a rabjává vált.. minden új dolgot ki próbál..
Van egy másik.. annak nem tudom az előzményét de ő nagyon durván nyomja.. van h úgy be drogozik hogy el tűnik hetekre.. amúgy ez egy kis faluban van.. a srác kb most 26 éves.. de már 18 évesen is csinálta.. és az anyja tudott róla.. de azt mondta h nem intézkedik mert mit fognak szólni a faluba ha a srác drogelvonóra megy.. fű szerintem nem drog,attól nem képzeleg az ember, nem árt senkinek, szerintem az alkalmanként el nézhető, de ha valaki azt is mindennap csinálja.. hááát.. az már lehet függő.. én probáltam már kb 2x.. egyszer semmit se éreztem csak h rossz íze volt és száradtam ki éhes voltam stb :D egyszer pedig full ideg voltam és akkor.. akkor jól esett, le nyugtatott.. ettem ittam aztán ki aludtam magam, arra jó max nagyon jót lehet tőle aludni :D
Mert marha jó a hatása :D
Nem vagyok vmi nagy drogos de ha elmegyek bulizni akkor inkább drogozok és tudok magamról végig mint hogy részegen fetrengjek és okádjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!