Drogosok! Miért drogoztok?
Amiért az elhízott még is eszik. Pedig a fogyáshoz csak annyit kell tennie, hogy nem rak kaját a szájába, ennyire egyszerű.
Az embereknek nem kell csokit enniük, mégis eszik.
Például cukros üdítők, édességek, kávé, energiaitalok és gyors kaják fogyasztása hasonló függőség.
Kb ennyit.
Drog= cukor, koffein, nikotin, alkohol és egyebek.
Én nem vagyok drogos (habár alkoholt alkalmanként fogyasztok, és azt is nyugodtan nevezhetjük drognak), de két dolog miatt szokott lenni. Van a "jóléti" kábszerezés meg a "nyomorbeli" kábszerezés.
A jóléti kábszerezés tipikus példái amikor fiatalok menők akarnak lenni vagy nagyon jól akarják magukat érezni és elkezdenek valami cuccot tolni. Vagy amikor újgazdag üzletemberek a luxusprosti melléről szívják a kokót (lásd: Wallstreet farkasa).
A nyomorbeli kábszerezés oka meg hogy kilátástalan az ember jövője, és mesterségesen okoz magának örömet. (Ami persze hozzászokás után nem ugyanazt az örömöt váltja ki mint eleinte, hanem szükségletté válik...)
Mondjuk azért drogosnak nem mondanám magam. Bár kipróbáltam sok mindent...
Kellett egy kis idő, mire megbarátkoztam az alkohollal, a gimis éveimben nem is jött el az ideje az első részegségnek vagy hányásnak. Igaz utána nyári fesztiválon már megvolt mindkettő.
A cigaretta olyan dolog volt, amire mindig is nemet mondtam, aztán lett egy csajom, akivel nagyon is jól éreztem magam, de aztán a nagy csalódások közepette vettem magamnak egy dobozzal. Ezután amolyan kis parti dohányos lettem, egészen addig míg nem kezdtem el dolgozni, igazán csak ott értettem meg hogy a cigiszünet igenis jól esik.
Nem mellesleg tartozik hozzá egy közösségö-sszekovácsoló erő, mint a kocsmázásnál.
Az első "klasszikus" kábóm a fű volt. Egyetemistának lévén, belemegy az ember. Bár ami azt illeti, rengeteget kezdtem el olvasni róla, a kultúrájáról, nem mellesleg a nővérem is elültethette a gondolatot bennem.
És hát nagyon tetszett az az érzés. Amikor nijcs gondod a világgal, és kitárulhat végre az elméd, és egy picit eggyéválsz a gondolataiddal. Hát vagy partizol egy jót, amit szintén szeretek. Elkerülvén a magas alkoholszint negatív körülményeit. Ráadásul, lévén nagyon szeretem a zenét, előfordul, hogy egy-egy lemez kedvéért előveszem a bongot.
A spanglikért annyira nem rajongok, sokkal jobb érzés tisztán szívni, mint dohánnyal.
Mindenesetre a belső énem keresése eljuttatott később a halucinogénekhez. Ezek közül a jó öreg lsd volt számomra a legmegfelelőbb. Ez igazából csak kevésszer volt buli. Igaz, akkor parti ördöge is voltam.
Viszont nagy mennyiségben picit megküldi az agyad. Érdekes víziók törnek rám, és mivel hobbiból rajzolgatok/zenélgetek/írok, sok hasznát is veszem. Plusz a józan életbe való kikerülés utána maga a béke. Olyankor hetekig nem vágyom semmire, mert mintha minden meglenne.
Persze ez az adott környezetben egy idő után elmúlik, és te ismét várod az alkalmat, hogy felmenj a hegyre. Nem szükséges, de azért belemész.
Mert körülötted akkor se stimmel semmi, és hát ilyenkor te is lejössz a hegyről.
Amúgy szintén csodás a zene alatta, és ha a füvet dicsérjük szex közben, akkor ez a dolog azért picit űbereli.
Spurizni, kokainozni sose tudtam. Úgy értem nem passzolt hozzám amit alatta átéltem. Persze megértem,ha valakinek a pörgés kell.
A harmadik szenvedélyem azonban az eki. Egy igen negatív korszakomban próbáltam ki, és utána ez a korszak megszűnt. Amúgy terveb van angliában orvosi alkalmazása, depressziósoknál. Illetve nagyon introvertált személyiségket is képes átformálni.
A zene persze még mindig tökéletes, viszont puhapéloval nem könnyű szexelni.
Nekem összességében segít.
Én ugyan nem tartom magam drogosnak, de próbáltam párszor a füvet, ami nem jött be, nem igazán volt hatása.
Próbáltam hallucinogén gombát, ami viszont hatott, és az első élményem, alacsony dózissal nagyon kellemes volt. Azóta próbáltam nagyobb dózist, de még mindig hajt a kíváncsiság. Nem igazán tud fizikai függőség kialakulni szerencsére, úgyhogy ettől nem aggódok. Be van készítve egy nagy adag (5 g szárítva), amit majd valamikor egyben megeszek. Csak fontos, hogy megfelelőek legyenek a körülmények meg az én lelki állapotom. Azért hajt a kíváncsiság, mert akik nagy adagot próbáltak orvosi kísérletek keretein belül, azok azt mondták utólag, hogy ez volt életük egyik legmeghatározóbb élménye. Illetve segít önmagad megismerésében.
Senki se próbáljon gombát csak úgy. Nagyon fontos a tájékozódás előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!