Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan látják "másképp" a...

Hogyan látják "másképp" a világot a drogosok?

Figyelt kérdés

Beszéltem egy sráccal, aki rendszeresen füvezett és azt mondta, hogy ezzel megtapasztalhatta azt, hogy másképpen látja a világot, amiről nekem fogalmam sincs. Most már nem füvezik, de ez a szemlélete megmaradt.

Mire gondolt?

Én is próbáltam már a füvet, de csak szédültem tőle stb., de nem láttam másképp a világot.

2017. nov. 16. 04:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Emberfüggő dolog, ez mindenkinél más. A fű kifejezetten segít értéket találni az apró dolgokban is, picit jobban elmélyülsz a körülötted lévő világban.
2017. dec. 3. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, nagyon sok rétege van ennek a dolognak. Ha gyakran tolod, úgy tépsz be, hogy hirtelen az összes "éned" kiszabadul a fejedből és mindig más van a fényben. az ilyen trippek során egyéválsz az összes éneddel. ezekután pedig teljesen jó érzés fog el. tudod hirtelen a világ titkát és a való életbe ezért sokkal boldogabbnak éled meg a "tudatlan" józan világot.
2018. jan. 4. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a világot rózsaszínű Barbi babákkal látom! Akik mellesleg meztelenek.
2018. máj. 19. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!