Vannak ilyen drogosok?
Értem, amiket írtok, csak nem értek teljesen egyet vele. Az nem 100 %, ahogy írtam már korábban is,. hogy hol a határvonal. De szerintem az a határvonal mindenkinél más és más. Van, aki egy alkalom után rászokik, van, aki 10 után sem. Mert nem olyan rendszeres, nincs akkora hajlama a függőségre, nincs olyan élethelyzetben, stb.
Sajnos, vannak olyanok az ismeretségi körömben, akik 1-2 alkalom után rászoktak, ezért tudom ezt mondani.
A második válaszolónak írom, hogy az alkoholt és a szexet nem sorolnám egy kategóriába a droggal. Ugyanis egyáltalán nincs akkora pusztító hatása egyiknek sem, és nem is olyan egyszerű, gyors a rászokás.
Nem értek egyet. Az alkoholt általában más kategóriába sorolják, mint a kábítószereket, a tudomány szempontjából is. De ha ár itt tartunk, belemehetünk abba is, hogy dohány, koffein, stb. De nem akarok belemenni, nem vitatkozni szeretnék, egyáltalán nem ez a célom.
Szerintem itt zárjuk le a vitát, mert ebből a kérdezőnek semmilyen haszna nem származik, nem kap új információt, csak részletezzük az előbbi dolgokat. Ha szeretnéd, természetesen folytathatjuk, akár itt akár privát üzenetben.
A drogokat egy szelepként lehet elképzelni a legjobban, amikkel az emberek leengedik a gőzt ami a mindennapokban felgyűlik bennük.
Mivel nincs két egyforma ember, a különböző drogoknak is más és másféle hatásaik vannak mindenkire.De az bennük a közös,hogy a használó saját tudatalatti gondolatait és érzéseit hozza elő ami sokszor megrázó és zavarbaejtő.
Senki sem szeret olyan tükörbe nézni amiben saját magát látja.
A függőség a legnagyobb részben fejben dől el, de minél tovább és minél gyakrabban használ valaki drogot (teljesen mindegy hogy miről van szó: heroin,alkohol,fű,koffein,csokoládé stb.)annál nagyobb az esélye hogy rajta marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!