Mitől lehet, hogy kifejezetten vonzódom az abnormális emberekhez? Pl. : anorexiások, drogosok, elmebetegek.
Figyelt kérdés
Ezek közül egyik sem vagyok, természettudományos diplomával és normális családdal rendelkezem. A közeli ismerőseim szerint vannak fura dolgaim, de kinek nincsenek:) ?2009. ápr. 6. 20:31
1/10 anonim válasza:
Szerintem egyszerüen kiváncsi vagy. (term. tud. végzettségnél gyakori. :)
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a segítés szándéka, vagy pedig az, hogy az idegrendszerük, vagy a tudatuk állapota valami titokzatosságot jelent számodra. Én is kedvelem azokat, akikkel valami baj van.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! mindkettőtöknek igaza van!
2009. ápr. 7. 09:26
4/10 anonim válasza:
Mert anyáskodni akarsz velük, tudat alatt. Ők meg a pártfogójukat keresik benned.
A helyes önkép segít ezekből a függőségi kapcsolatokból kikerülni, kérd pszichológus segítségét.
5/10 anonim válasza:
Én azért, hogy valaki felnézzen rám:D és érdekelnek a különböző gondolkodások és erkölcsök
6/10 anonim válasza:
Ha ilyen gondod van, akkor velem foglalkozhatnál.
7/10 A kérdező kommentje:
nekem ez nem gond. ha gondolod, írj mailt.
2009. ápr. 15. 15:54
8/10 anonim válasza:
Nekem egy bizonyos zavar a mániám.
9/10 A kérdező kommentje:
szabad tudni, melyik?:D
2009. szept. 2. 07:05
10/10 anonim válasza:
50 kg / 175 centimmel anorexiásnak számítok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!