Tündérhegyen tényleg csak drogosok vannak?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 10:20
2/11 anonim válasza:
Függőséggel kapcsolatos problémákkal nem foglalkoznak, nem veszik fel a személyt, ilyen esetben javaslatot tesznek, hová forduljon, ha már felvették és akkor derülnek ki ilyen jellegű nehézségek esetleg áttetetik más osztályra
3/11 anonim válasza:
Pont, hogy függőt nem vesznek fel.
4/11 A kérdező kommentje:
Én pont ellenkezőjét hallottam. De akkkor megnyugodtam, hogy nem holmi drogos senkihaziakkal leszek egyutt.
2017. nov. 11. 17:45
5/11 anonim válasza:
Én voltam tündérhegyen 2 éve és nincsenek függőségben szenvedők. Egyébként engedj meg nekem egy hozzaszolast, hogy te is gyógyulni mennél oda gondolom és neked sem esne jól ha le holmi zakkantnak neveznenek.. Egy drogos is több mint valószínű lelki sérült ahogy csak te és ahogy én is.
6/11 anonim válasza:
Holmi drogos senkiházi?- mert ki vagy te? Mitől vagy több? Ugyanolyan betegség a drogfüggőség. Műveletlen, beképzelt... vagy.
7/11 A kérdező kommentje:
6. Valaszra se meltatlak. Ostoba cs.ka. :)
2017. nov. 12. 17:12
8/11 anonim válasza:
"Csicska"
Na hallod nem tévedtem veled kapcsolatban.
9/11 anonim válasza:
Vagy "ostobácska"????
És még te ítélkezel...
10/11 anonim válasza:
Na de mond már mitől vagy te jobb mint egy drogos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!