A Tündérhegyen voltam befeküdve, és szerelmes lettem az egyik terapeutába. Csak ő jár a gondolataimban. Volt még más is így, aki ennyire belezúgott, hogy hosszú ideje nem tud leszakadni róla?
Figyelt kérdés
Azóta én is megszerettem a farmercuccokat, farmerszoknyákat. Beszereztem nyugtató köveket, amik a szobájában is voltak. Más kórházakba nem merek befeküdni, mert úgy érzem, megcsalom Ő, pedig megint depressziós lettem. Nem tudom, mit tegyek.2017. okt. 15. 23:27
1/26 anonim válasza:
Vam egy rossz hírem, a terapeutának se nem jössz be se nem gondol rád....
2/26 A kérdező kommentje:
miből lehet ezt így tudni?
2017. okt. 17. 14:30
3/26 anonim válasza:
Mert egy hét alatt kitudja hányan fordulnak meg nála, és valószínűleg nem a párját latja a pacienseiben hanem a munkáját
4/26 anonim válasza:
Van 1-2 jó terapeuta de amúgy nem csak te vagy aki beléjük esik, csomóan felajánlkoznak nekik, nekem is bejött az egyik de irreális a dolog.
5/26 anonim válasza:
Ez csak a kezelés mellékhatása. Majd elmúlik.
6/26 anonim válasza:
Én feleségül vettem a fül orr gégészt, aki kezelt... de mondjuk én nem gyakorikérdéseken rinyáltam, hanem megkerestem facebookon és elhívtam randira.
7/26 A kérdező kommentje:
és neked nem mondták, hogy a kezelés mellékhatása miatt szerettél bele?
2017. nov. 14. 14:54
8/26 A kérdező kommentje:
Még mindig nem múlik, pedig régen voltam ott, úgy hiányzik Irénem. :(
2017. nov. 14. 14:55
9/26 anonim válasza:
Am nem is ismered, max van valami fogalmad az alap jelleméről... semmiképen nem vagy szerelmes, max rögeszmés... kezdj el élni, ismerkedj húsvér emberekkel és ne álmokból építs várat.
10/26 A kérdező kommentje:
De szerintem meg, úgy nézett sokszor rám amiatt kezdődött az egész bennem, mosolygott rám amikor bementem hozzá az ajtón.
2017. nov. 14. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!