A Tündérhegyen voltam befeküdve, és szerelmes lettem az egyik terapeutába. Csak ő jár a gondolataimban. Volt még más is így, aki ennyire belezúgott, hogy hosszú ideje nem tud leszakadni róla?
Összetéveszted azt a viselkedési módot ahogy a terapeuta igyekszik csak a beteggel foglalkozni hogy a beteg érdekében együttműködésre késztesse. El kell nyerni a beteg bizalmát hogy egy közös hangnemen tudjanak kommunikálni.
Az hogy a másik betegére hogy néz azt te nem látod,tehát nincs mihez viszonyítanod. Azért tanulnak pszichológusnak illetve pszichiáternek hogy a beteg lelkéhez közel kerülve képesek legyenek azon javítani mivel a lélek(psziché)nem gipszelhető mint egy törött láb.
"mosolygott rám amikor bementem hozzá az ajtón."
ha vicsorgott volna rád az fura lenne, de egy mosoly egy minimális kedvesség a többi ember felé
amúgy ez plátói szerelem, verd ki a fejedből(meg máshonnan is)
Ricsibe sokan belezúgnak, ami neki jól is esik.
Ajándékokat is adogat a klienseknek több ezer forint értékben, és néha már túl közvetlen. Nekem bele is zavart a terápiámba, hogy ennyire közeledett felém, mert valamennyire felzaklatott, de nem beszélhettem róla a terápián, mert akkor baja lehetett volna. Vele kapcsolatban az zavart, hogy mint kiderült, nagyon kétszínű, mint az Ildikó is aki szintén szokott kavarni kliensekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!