Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért olyan nagy baj az öngyilk...

Mért olyan nagy baj az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 16:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
Egy sor fatális önbecsapás ostoba végkifejlete, hát ezért.
2010. jún. 14. 11:53
 42/75 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak,mert még emlékszem hogy nekem is mik jártak a te korodban a fejemben és hát hazudnék ha azt mondanám sokkal jobb lett.A szeretett hiányt megértem és azt is hogy nincs barátod,hogy milyen rossz,sajnos ismerős nekem is a helyzet,engem is kiközösítettek 11 évesn még és közel 1 évig nem álltak szóba velem,és utána is nagyon sokan szemetek voltak,de azért találtam barátokat és az állatokban találtam meg a szeretetett.

Nagyon sajnálak,hisz még olyan kislány vagy,semmilyen barátod nincs,egy nagymama aki szeretne senki?

A suliban is piszkálnak v. ott nincs baj?

Írj egy kicsit magadról,hogy megismerhessünk és a problémáidat is,akkor talán tudunk tanácsot adni,valahogy segíteni.Csak ne csinálj semmi butaságot!

2010. jún. 14. 19:28
 43/75 anonim válasza:

Figyelj! Nekem sincs barátom, apám meghalt, és a jegyeim is szarok! Viszont én addig nem ölöm meg magam amíg meg nem bukok (ami jövőre am elég valószínű).

És szerintem menekülés az öngyilkosság, egy vélt jobb dolog felé!

2010. jún. 14. 19:42
 44/75 A kérdező kommentje:
a suliban se vagyok tul jol.már késö
2010. jún. 14. 19:55
 45/75 anonim ***** válasza:
Sokszor a képzetlen tökfejek szakítottak a legelegánsabban a konvenciókkal, csak mondom. Ha élni nincs értelme, akkor már meghalni van? Miféle ostoba feltűnési viszketegség vetemedik ilyen logikátlan logika éltetésére? Szónoki kérdés...
2010. jún. 15. 10:07
 46/75 anonim ***** válasza:

Ez nem feltűnési viszeketegség,hanem segítség kérés,hogy valaki vegye már észre az embert,szeresse és törödjön vele.Ha ezeket az alapvetődolgokat nem kapja meg egy ember,mindegy hány éves,de főképp egy gyerek v. tini akkor tök normális hogy így érzi,az apukáját elvesztő fiatalnak,nem tudom milyen nemű és korú,is azt üzenem,hogy nem szabad feladni és próbálj meg jövőre kicsit többet tanulni,a lényeg hogy átcsuszál,és ha véletlenül nem sikerülne,egy bukás miatt nem szabad öngyiolkosnak lenni.

Kellene valami olyan dolgot találnotok ami megnyugtat,lehet hogy egy tombolos zenehallgatás is segít a düh egy részétől megszabadulni.

2010. jún. 15. 19:13
 47/75 A kérdező kommentje:
hiába hallgatok dübörgős zenét nem tul sokat segit
2010. jún. 15. 19:52
 48/75 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a segitséget és a válaszokat!!

nem hiszem hogy fogo k még hozzászolni de minden meglehet.

2010. jún. 16. 07:31
 49/75 anonim ***** válasza:
Lehet hasonló problémákkal rendelkező fiatalt kellene találnod barátnak aki megtudna érteni téged,mert sajnos csak olyan emberrel lehet a problémáidról beszélgetni őszintén aki hasonló cipőben jár,mert aki nem élt át ilyen dolgokat,nem érez úgy mint te az nem érheti.SEmmi butaságot ne csinálj,tarts ki és itt is írt egy szintén iskolás gyerek hasonló gondokról,tudod akinek az apukája meghalt,szerintem össze kellene fognotok és egymást segíteni.Csak jót kívánok neked és remélem megoldodnak a gondjaid.
2010. jún. 16. 19:03
 50/75 anonim ***** válasza:
Igy van, senki se fog magától becsengetni, ők is utánamennek a többi arcnak, és nem maguk miatt, hanem mert mások érdeklik őket. Téged is, csak elnyomod az önsajnáló, önsanyargató, egész nap ugyanarra az értelmetlenségre gondoló önrítusoddal...
2010. jún. 16. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!