Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért olyan nagy baj az öngyilk...

Mért olyan nagy baj az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 16:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
Az élet egy ajándék. Sokan meg sem születhetnek. Rosszul fogjátok fel a dolgokat. Ki mondta, hogy az élet felhőtlen móka-kacagás? Sajnos nagyon sokunknak kűzdelem a sorsa, és aki ez elől elmenekül az gyenge! Lehet, hogy ez valahol a természetes kiválasztódás? Ha a világon minden rossz sorsú ember öngyilkos lenne... hát nem volna gond a túlnépesedés!
2010. jún. 12. 20:18
 32/75 anonim ***** válasza:

200 éven belül "megoldja" a természet a túlnépesedést.

Az sem lesz igazságos feltehetően pusztulás esetleg a józan ész szab határt.

Most, ha annyira boldogtalanok vagyunk és rengetegen a pénz után áhítoznak ugyan miért szaporodunk?

Szerelem, szerelem mégis adatik valami öröm?

2010. jún. 12. 20:47
 33/75 anonim ***** válasza:

15:31

a szórakozáshoz nem pénz kell hanem barátok, azt meg a legkönnyebb szerezni.

én is beutaztam már fél európát, egyetlen forint nélkül egyedül indultam el, mégsem volt semmiben hiányom, nagyon jól éreztem magam, rengeteg embert megismertem. és pont azért indultam neki az útnak mert totál depi voltam és gondoltam minden mindegy már.

ezért furcsállom hogy mások csak mennek az árral, végigdolgozzák az életük nagyrészét és semmit nem csinálnak ami érdekli is őket. ez az oka hogy ennyi depis ember van aki meg akar halni, mert nem merik élvezni az életet. nem képesek feltalálni magukat. nem mernek semmi újba kezdeni. így valóban nem éri meg élni... mozduljatok ki a szürke hétköznapokból és csináljátok amit igazán akartok, ne azt amit mindenki elvár tőletek.

2010. jún. 12. 21:06
 34/75 A kérdező kommentje:
szoval "mért akarsz öngyilkos lenni"? mert egy rohadt barátom nincs aki annyira szeretne hogy megadna azért bármit hogy egyűtt lehessűnk és nem csak néha néha ir a neten valamit.otthon se vagyok tul jol folyton veszekszűnk(meg még csomo probléma van de azokat most inkább hagyjuk)."mennyi ideje akarsz öngyilkos lenni?"féléve vagyis már egy kb egy éve is érdekelt de akkor csak néha kikarmoltam a kezemet(most már késsel). és nagyon szépen kérlek titeket hogy a kérdésre válaszoljatok ne a saját életetekröl számoljatok be köszönöm
2010. jún. 13. 09:34
 35/75 anonim válasza:
Mért olyan nagy baj az öngyilkosság? Azért, mert ha vannak szüleid, vagy olyan emberek, akik szeretnek, mérhetetlen nagy fájdalmat okoznál nekik, tönkre teszed a hátralévő életüket és ha nem halnak utánad, mert nem bírnák a fájdalmat, akkor is egész életükben hatalmas fájdalom lesz a szívükben . Gondold el milyen érzés lenne karácsonykor, vagy születésed napján, nem kívánhatod hogy más szenvedjen miattad. Én is szenvedek, minden nap este, ha lefekszem, reggel ha felkelek. Én is alig várom, hogy vége legyen , de nem tehetem meg, bár már fogy az erőm, magányosan egyedül ,úgy hogy, tudom miről beszélsz. Találj valami célt magadnak bármit, ami kicsit is életben tart, ne magadért a szeretteidért. Erő legyen veled
2010. jún. 13. 11:33
 36/75 A kérdező kommentje:
de ha nem szeret senki(szűleim se)akkor minek éljek?milyen célt??? nem tudok semmilyen célt sem kitűzni csak azt hogy meg KELL halnom
2010. jún. 13. 11:38
 37/75 anonim ***** válasza:

Tökre megértem a kérdést feltevőt,az a baj sokan jönnek hogy majd jobb lesz,meg találj szépséget az életben,barátokat,na utóbbihoz annyit ha sajnos megint a pénznél fogunk kijukadni,pénz nélkül hova menj ismerkedni,ja és én alapból csúnya vagyok szóval kiskorom óta,amióta falun lakunk kigúnyoltak,amikor csak tudtak belém rúgtak,akkor meg hogyan is szerezzek barátokat,és mért lássam szépnek az életet,én senkit nem bántottam de engem mégis bántottak olyasmiért amiről nem tehetek,rosszalló tekintettek,ja és nagyon szegények voltunk,oké a házunk átlagos,de iskolás koromban alig volt cuccom,ezért is cukkoltak hogy nincsenek trendi ruháim,tudod milyen ha folyton bántanak,és könnyű mondani kellj utnak,bocs hogyan egy csúfságot(csajt)senki nem fog felvenni,csak hátsó szándékkal és azért hogy röhöghessenek rajta,ja és akkor meg azért kell a lelkiismeretemmel számolnom hogy a megkeresett pénzem nem az anyámék zsebébe megy.

Ja és annyit még mert kicsit elkanyarodtam hogy igen nem mindenki találja meg a szerelmet,van akit sosem szerettek,nem éreztették hogy fontos,mint a kérsdést feltevő fiatalnál,akkor meg mi értelme,valószínúleg még azt sem akarják a szülei észre venni,hogy a keze tele van sebbel,akkor meg hol van a gondoskodás,a törödés.És tényleg mindig csak a temetéseken kerülnek elő az állítólagos barátok és család,amikor szükség lenne rájuk nincsenek sehol,elkapják a fejüket.

Ne tedd meg,nagyon sajnállak és remélem találsz valakit aki végre úgy szeret ahogy azt te megérdemled!!!

Mennyi idős vagy és lány?

Hidd el vannak akik megértenek,mert bár nem neked írtak,hogy miért is baj v. nem,ha valaki öngyilkos lesz,sajnos én is többször írtam és nem erre adtam választ,de itt is olvashattad,hány ember érzi hogy nincs érteleme semminek,nincs szeretett,semmi.Szóval hidd el vannak páran akik megtudnak érteni,de neked tényleg segítség kellene,és nem akarom a szüleidet sem bántani,de hogy lehet az hogy nem képesek észre venni a sebeket a kezeden,aki idáig eljutt,az már nincs messze a végső lépéstől és végső elkeseredéstől.Próbálj segítséget kérni,bár ezt is könnyű mondani,nekem se lenne kitől.Csak remélem hogy valami jó is fog végre veled történi és kitartást kívánok és azt hogy találj valami fontosat,valami szeretni valót ebben a sivár életben.

Sami

2010. jún. 13. 14:21
 38/75 A kérdező kommentje:
sajnos elég fiatal vagyok még "csak"13,és igen lány.tudom elöttemaz élet stb ezt nem kell mondani mert már nagyon sokan mondták
2010. jún. 13. 14:35
 39/75 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj az öngyilkosság csak úgymond nem szép. Azt jelenti hogy TE feladtad. A jobb élet lehetősége benned rejlik, mért dobnád el magadtól. Másokat hibáztatván? Ugyan... Gyávaság...

Az legyen a célod hogy a csúcson hagyd abba ne az hogy a mélyben. Aki a mélyben hagyja abba az szerintem ott hibázott hogy rosszul fogta fel az egészet. "Ha mindig süt a nap, minden kiszárad. "

A nehéz időszakok arra valók hogy tanúlj belőle és legközelebb a jót jobban értékeld.

még két dolog:

nem mindig más a hibás.

ha szeretetre van szükséged szeress jobban.

2010. jún. 13. 23:28
 40/75 anonim ***** válasza:

Tényleg ne add fel! Én is voltam ilyen helyzetben, szerencsére nekem segített egy barátom. Ha gondolod írj egy üzenetet, szívesen beszélgetek veled, mert tudom hogy érzel...remélem tudok segíteni!

15F

2010. jún. 14. 01:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!