Újabban nem tudom elfogadni, hogy párom "iszik", miért?
Egy éve vagyok kapcsolatban, ő az első pasim. 18 éves vagyok. Távkapcsolat, szóval nem tudjuk egymást látni minden héten.
Ő néha mozdul ki otthonról, akkor is barátaival, ilyenkor sörözni mennek.
Egy pár hónapja kezdődtek a problémák... csak hogy nem is vele, hanem velem.
Rólam tudni kell hogy nem vagyok bulizós fajta, szinte soha nem járok el inni, se bulizni. Egy pár hónapja pánikbeteg vagyok- de már kezdek felépülni belőle, már vagy 3 hete nem volt rohamom :)
De egy pár hónapja nagyon szorongató érzés jön rám ha a párom elmegy inni. Tudom, hogy nem csalna meg, és hogy nem is részeg soha. Tehát egyáltalán nem vele van a baj, még amikor a haverjaival van akkor is válaszol vagy fél óránként ( egész nap chatelünk, szóval nem bombázom üzenetekkel, ne értsetek félre). Mégis elkap egy szorongó érzés ahogy arra gondolok hogy iszik, ha a helyre gondolok ahol van ( bármilyen bár) arra hogy a barátai részegek ( ők szoktak lenni, mégha a párom nem is) hogy az emberek körülőtte részegek... ő tényleg nem adott erre semmi okot nekem, és ez előtt egyszer se volt probléma belőle, kb a pánikrohamaimmal egyszerre kezdődött ez a szorongás is. Ez előtt nyugodt szívvel "engedtem" bárhova, de most...
Miért van ez? Köze van a pánikbetegségemhez? ( a betegség kezd elmúlni de a szorongások nem...) Tudom, hogy velem van a baj... min változtassak? Esetleg meg tudtok nyugtatni, hogy "nem baj az hogy iszik, természetes dolog a haverokkal" vagy ilyenek...? Magamat nem tudom ezekkel megnyugtatni, pedig tudom, hogy igaz...
Kérlek segítsetek, nyugtassatok meg, vagy valami :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!