Mit tegyek, ha nem tudom elfogadni hogy nem lesz olyan párom akire nagyon vágyom és emiatt depressziós állapotba kerülök? Pszichoterapeuta, pszichológus nem tudott segíteni!
Én szoktam látni ronda lányokat helyes pasik mellett, mint ahogy szép nőket ronda palik mellett is. Lehet neked is jól kinéző párod!
Egyébként: nem lehet, hogy csak te tartod magadat iszonyú rondának? Más meg lehet h szépnek látna. Kis önbizalom rád férne.
Van jogod vágyni jó külsejű párra.
De ha irreális elvárásaid vannak, akkor nem a külsőd az oka a rosszkedvnek, hanem az elvárások.
Elváráson pedig könnyebb változtatni, mint a külsőn.
"De baromira ronda lány vagyok"
Itt kezdődnek a gondok. Amíg nem tudod elhinni magadról hogy tetszhetsz egy olyan kaliberű embernek amilyet szeretnél, még ha a valóságban meg is történne nem tudnád elhinni, aztán a folyamatos féltékenység meg bizalmatlanság (nem hiszed el hogy tetszel neki) tönkrevagna a kapcsolatot, aztan volt nincs.
Szedd össze magad, nem csak a külső számít. Ha nem csak ennyiből áll a személyiséged hogy oltogatod magad, biztos vagyok benne hogy van ott valami dolog amibe kitűnsz az átlagtól, max még nem találtad meg.
Kitartást meg sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!