Van itt olyan, akinek sikerült már megbírkózni a hosszú, hirtelen jött pozitív stresszel? Bővebben lent.
Tanácsot adni nem tudok, vekem pontosan az ellenkezője történt. Gyerekkor anyagilag szuper volt, külföldi nyaralások, nagy ház, stb... Sokáig azt sem tudtam, hogy létezik olyan, hogy szegénység.. Aztén elköltöztem otthonról, dolgoztam, majd született két gyerekem. Az egyikőjük autista, így nem tudtam visszamenni dolgozni, és ráadésul továbbra is albérletben élünk. Volt olyan időszak, amikor 1 évig a férjem is munkanélküli volt. Azóta is annak az adósságait nyögjük. Gyakorlatilag 12 éve megy a kuporgatás, és nem látom a kiutat.
Annyit mégis tudok mondani, hogy a jót könnyebb megszokni :D
Ha eleinte soknak találod a fizud, akkor egy részét mindig tedd bankba pl.
Tűzz ki reális célokat, hogy a maradékkal mit akarsz kezdeni. Nyilván a rezsi,benzin, stb.. fix. Kpnnyen el tud szaladni a ló, ezért mindig gondold át, hogy mi az, amire valóban szükséged van!
Egy idő után megszokod, hogy nincs anyagi problémád. Addig meg belefér a kattogás. Bár, ha felébredsz, figyelheted éjszaka a légzésed is. Én az anyagi problémák miatt szoktam felriadni, ilyenkor monsogatom, hogy be-ki és lassan lélegzem. Ez szokott segíteni.
Neked gratulálok, hogy ilyen ügyi vagy!!
Amúgy meg pszichológust is kereshetsz, az sosem árt!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!