Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag férfiak véleménye érdekel. Ti mennyire vagytok elégedettek a párotokkal szexuális értelemben? Pozitív és negatív érzések, tapasztalatok, igények, stb? Milyen hosszú az adott kapcsolat, és kort is kérnék.
Pozitív:
1. jó teste van és tényleg különlegesen selymes és bársonyos tapintású feneke, melle stb. Eddig még sosem találkoztam hasonlóval.
2. Relatív könnyű eljuttatni a csúcsig.
Negatív: egy fadarab az ágyban és ezzel mindent elmondtam. Nagyjából semmire sem kapható a havi 2x20 perces reszelésen kívül.
Sajnos a nőknek csak fiatalon fontos a szex, a többségnek nem része a hosszútávú tervnek (tisztelet a kivételnek).
Sajnos alig szexelünk es nem igazán pont olyan amire számitottam de be kell érnem ezzel is!
Pozítiv hogy azért kedves és aranyos...
44é
Pozitív, hogy nagyon jó teste van, formás mellei és szép mindene.
Negatív, hogy hetente alig 1szer vehető rá a szexre. Valamint ha összeveszünk is mindig szexmegvonás a bűntetés. Ja és sosem kezdeményez. Amikor megvan neki akkor meg eszébe nem jutna, hogy legalább egy kézimunkával könnyítsen rajtam. Plusz ami még nem tetszik, hogy szedi a gyógyszert, mellette még óvszert is kell húznom mert csak így enged magába.
100 % elégedettség
- minden nap kapható rá
- gyönyörű formás test
- mindenre kapható
- gyakran kezdeményez
- szenvedélyes
- gyakran kielégített szájjal, csodásan csinálja, van hogy csak ennyi, viszonzást se akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!