Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kizárólag férfiak véleménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizárólag férfiak véleménye érdekel. Ti mennyire vagytok elégedettek a párotokkal szexuális értelemben? Pozitív és negatív érzések, tapasztalatok, igények, stb? Milyen hosszú az adott kapcsolat, és kort is kérnék.

Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 14:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Utolsó eddig az, aki megnyerte a főnyereményt. Mehet még, csak őszintén. Volt aki már privizett, csak szólok férfi vagyok, hölgyeim...
2017. dec. 21. 15:59
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Pozitiv: Vekony, filigran testalkat, kicsi, feszes es formas mell, nagy kerek pitsa(<-lehet masnak nem, de nekem ez az ideal), a nap barmely szakaszaban, barhol kaphato barmire, na jo, analra nem, mert az sok elo es uto munkat igenyel, de az is van kb havi 1x, nekem ennyi eleg belole. Iszonyat jol banik velem kezzel es szajjal is, minden pozban szereti, vevo minden uj dologra, surun kezdemenyez,nem mond semmire nem-et, eloszor kiprobaljuk, es utana eldonti, bejon-e neki a dolog vagy nem. Kiveve parcsere, tobbes stb, ilyesmikben en se lennek benne. Mehet szajba is, nem mindig, de neha le is nyeli

Negativ: lovagloban nem birja sokaig, 4-5 percig, jobban szereti, ha en dugom, es nem neki kell mozogni, viszont lovagolni imad, azt szivvel lelekkel teszi ,csak nem sokaig. Nem elvezhetek bele, mert nem szed (meg) gyogyszert.

A negativok feltetlen olyan rossz dolgok, nem agyalok rajtuk, nem zavar, csak neha felmerul, milyen lenne ha.....

22

2017. dec. 21. 16:35
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltetlen*

Bocsi, 12# voltam.

Ja es plusz pozitiv tulajdonsag, hogy tud hangot adni, ha bejon neki a szex, mar pedig alt. bejon. :)

2017. dec. 21. 16:38
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

Van egy garantáltan szálka mentes fap*nám. Ha véletlenül szexre kerül a sor, csak a misszionárius póz, más semmi.

Amúgy aranyos, kedves, az alaja is kedvemre való, de a szex, na, hagyjuk.

2017. dec. 21. 16:47
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát még kell állapítani, hogy csak itt a gyik- en vagyunk tele szuper szexőrült vadmacskákkal... mindenkinek köszönöm a válaszokat, ment a zöld ✋
2017. dec. 21. 19:44
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

negativ: tulsulyos, és nem a legszebb. anált nem engedi, de ezt elfogadom.

pozitiv: amikor kezdeményezek akkor nem szokott visszautasitani, ánuszom kényeztetésére szokta használni a nyelvét.

2017. dec. 21. 21:24
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

10-es skálán legyen egy 2-es. A pozitívum, hogy csinos: Sportos testalkat, gyönyörű, izmos lábak, pont tenyérbe illő méretű, feszes mellek, kerek popsi és, hogy relatíve könnyen eljuttatható a csúcsra akár azáltal is, hogy csak a melleit kényeztetem. A negatívumok:

- A kezdeményezést hírből sem ismeri

- Ha valamit szeretne kipróbálni, azt nem mondja, ennek ellenére elvárná, hogy találjam ki.

- Irtó alacsony a libidója, havi kétszer félóra bőven elegendő neki.

- Nem vagyunk kompatibilisek odalent. Én az átlagnál vmivel nagyobb méretekkel rendelkezem, ő pedig a megszokottnál jóval szűkebb. Egy egyszerű behatoláshoz is extra hosszú előjátékra van szükség, ami kizárja a spontán egymásnak esés lehetőségét is.

- Az általános hozzáállásával hamar el tudja venni az ember kedvét bármilyen szexuális jellegű dologtól. Magamat az átlagnál kísérletezőbb kedvűnek tartom, de mire eljutunk oda, hogy legyen valami, már annak is örülök, hogy egyáltalán nőt látok, nemhogy új pózokon gondolkodjak. Ha heti 5 alkalommal próbálkozom és neki nincs kedve, akkor 5x utasít el + a fejemhez vágja, hogy az exeim ribizlik voltak, ha ennyiszer kívánták (?!)

De, hogy némi optimizmusra okot adó tényt is mondjak, a korábbi partnereim nem voltak ilyenek. Volt akivel egy helyiségben is alig tudtunk megmaradni anélkül, hogy ne ugrottunk volna egymásnak és a többség elég sok mindenre kapható volt. :) Bízom benne, hogy a mostani egyedi eset.

Én 25/F Ő 22/N

2017. dec. 22. 12:54
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Majdnem 20 évi héázasság után a véleményem pozitív.

Persze nem teljesen tökéletes.

pozitívum: jó teste van mellek fenék teljesen rendben, orális szex oké, jó vele.

negatívum: nem kezdeményez, el tudnám viselni ha magától venne fel szexi ruhákat meglepetés szerüen, nem nagyon nyitott új dolgokra.

2017. dec. 24. 14:16
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

jelenleg nics barátnőm szakítottunk pont amiatt hogy szexuálisan nem értettük meg egymást

Bocs hogy ilyen vulgárisan fogalmazok de én mindig kinyaltam élvezésig ő meg sose sz... tt le pedig jólesett volna

Igy magamat szopom mostanában

2018. jan. 13. 15:27
 20/25 anonim ***** válasza:
#14-15-16 mixelve :(
2018. márc. 27. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!