Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért rettegek a hányástól?

Miért rettegek a hányástól?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rettegek attól hogy hányni fogok. Ha már picit is hányingerem van veszem be a probiotkumot de régebben ez rossabb volt akkor rögtön a deadalont vettem be. Kb 4 szer hanytam eddig egyik sem volt olyan hogy jaj de rossz volt meg utana ugy jobn volt, de ettol fuggetlen rettegek tole. Mit tegyek?

14/L

2018. jan. 13. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom van ilyen betegség vagy fóbia. Bár neked enyhébb formája van mert én durvább megoldásokról hallottam.
2018. jan. 13. 08:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert emetofóbiád van.
2018. jan. 13. 08:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen fóbia, nekem is volt nagyjából 10 évig. Mivel semmiféle hátrányt nem szenvedtem emiatt az életben, nem "kezeltettem", fölösleges lett volna. Végül úgy oldódott meg, hogy 1 éven belül 2 két alkalommal is benyeltem valami hányós vírust és egyszerűen hozzászoktam a hányáshoz, ezzel együtt a félelem is elmúlt.

28n

2018. jan. 13. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt kiskoromtól kb 13-14 éves koromig. Utána elég has bajos lettem és már hozzá szoktam. Most már inkább undort vált ki belőlem mint félelmet, de olyan szinten hogy ha valaki hány a közelemben vagy csak öklendezik akkor én is.
2018. jan. 13. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Uristen én is nagyon felek tőle. De nem kis szinten , Enis kapkodom a daedalont stb ....

Emiatt nem merek teherbe esni sem. Szörnyű :(

2018. jan. 13. 18:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon sajnalom. Nem minden terhesseg jar sok hanyassal. Ne felj tole bizok benned!!
2018. jan. 13. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon felek de nem is hiszed el mennyire . Utolsó előtti vagyok.

Az a baj h hiába mondd bárki bármit felni is fogok :( de jól esik nagyon amit írtál! Köszönöm

2018. jan. 13. 19:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Irhatsz ha akarsz beszelhetunk hatha ugy konnyebb meg meselek hogy nekem hogyan lett konnyebb.
2018. jan. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!