Mit tegyek, ha rettegek a hányástól?
Figyelt kérdés
Már a gondolattól is, hogy mást látok, vagy én fogok... Van, hogy csak random eszembe jut és totál bepánikolok, hogy bárki bármikor lehányhat. Ráadásul oviban dolgozom, ahol ugye nem a legszerencsésebb, ha kiszaladok a csoportszobából, mikor összehányja magát egy gyerek. Hogyan küzdjem ezt le?2014. aug. 7. 00:20
1/1 anonim válasza:
Vagy elmégy egy pszichológushoz, vagy foglalkozást váltasz.
Ha hányós vagy, úgyis hánysz, amikor muszáj, mert a szervezeted így védi magát. Ha pedig más hány, azzal sem tudsz semmit tenni, mert nyílván nem jókedvében teszi. A macskám, ha bezabál, vagy ha sok a szőre, naponta többször is hány. Engem sem dob fel a látvány, gondolhatod, de mivel szeretem, elviselem.
Ne túrázd magad sokat a hányás-témával. Ha pedig valami baj van mögötte, akkor arra már szaki kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!