Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rettegek a hányástól, hogy...

Rettegek a hányástól, hogy küzdjem le?

Figyelt kérdés

Rettegek a hányástól és nincs olyan nap, hogy ne lenne hányingerem. Ilyenkor bepánikolok és nagyon rossz. Pár napja sok sütit ettem és tényleg elronthattam a gyomrom. De szerencsére nem hánytam ki. Azóta nem sok minden esik jól. Délbe keltem, mert a meleg miatt hajnalba tudtam csak elaludni és akkor ettem egy szendvicset. (nem esett jól, de muszáj). Most megint sütött anya, de most mást (citromos sütit). Megkívántam, na mondom végre már valami. 3 kis kockát ettem. Aztán eszembejutott, hogy múltkor is sütitöl voltam rosszul. És már megy is a hasam meg minden bajom. Próbálom elhitetni magammal, hogy bebeszélem, de hiába. Már nem bírom. Le tudom küzdeni valahogy?

14/L

2013. jún. 22. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam/vagyok vele, kiskorom óta félek a hányástól, de ma már sokkal jobb a helyzet. Én valószínűleg anyukámtól vettem át a sok aggódást. Az természetes, hogy ha elrontottad a gyomrod akkor utána néhány napig furcsán érzed magad, attól nem kell megijedni (vegyél be valamilyen probiotikumot, az segít). Egyél mindig keveset, csak néhány falatot de gyakrabban! Így nem kell "teletömnöd" magad, nem fogod úgyérezni, hogy nem kell a kaja. A hányingerre pedig ajánlom a B6 vitamint, én is sokáig szedtem, és mostanában is ha egyszer-egyszer rámtör a hányinger (pánikszerűen), akkor beveszek egy B6-ot és már attól is jobban érzem magam hogy bevettem (megnyugtat). Mindig mondogasd magadnak, hogy biztonságban vagy, a múltkor azért lettél rosszul mert sokat ettél, de most nem azt eszel és odafigyelsz stb. Nekem így sikerült leküzdeni. Sok sikert! :) 18/L
2013. jún. 23. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:

A 'rettegés' érthető, az állandó hányinger nem.

Szedd rendbe a táplálkozásodat (hús, zöldség, gyümölcs - semmi liszt, cukros étel, tejtermék) és keress fel orvost.

2013. jún. 23. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!