Rettegek a hányástól, hogy küzdjem le?
Rettegek a hányástól és nincs olyan nap, hogy ne lenne hányingerem. Ilyenkor bepánikolok és nagyon rossz. Pár napja sok sütit ettem és tényleg elronthattam a gyomrom. De szerencsére nem hánytam ki. Azóta nem sok minden esik jól. Délbe keltem, mert a meleg miatt hajnalba tudtam csak elaludni és akkor ettem egy szendvicset. (nem esett jól, de muszáj). Most megint sütött anya, de most mást (citromos sütit). Megkívántam, na mondom végre már valami. 3 kis kockát ettem. Aztán eszembejutott, hogy múltkor is sütitöl voltam rosszul. És már megy is a hasam meg minden bajom. Próbálom elhitetni magammal, hogy bebeszélem, de hiába. Már nem bírom. Le tudom küzdeni valahogy?
14/L
A 'rettegés' érthető, az állandó hányinger nem.
Szedd rendbe a táplálkozásodat (hús, zöldség, gyümölcs - semmi liszt, cukros étel, tejtermék) és keress fel orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!