Rosszul vagyok a vértől és rettegek az elsősegély oktatástól. Mit tegyek?
Oktatáson nem fogtok vért látni, ha a gondolatától is rosszul vagy akkor próbálj ne vérre gondolni. Barátnőm is rosszul van a vértől, már attól bepánikolt amikor télen elcsúsztam a jégen és egy kicsit vérzett a fejem.
De attól érdekes módon amikor a a lábamból ömlött a vér amikor csempebontás közbe megvágtam magam elég csúnyán, varrni kellett, attól érdekes mód nem lett rosszul. Még ő vitt be a sebészetre autóval úgy hogy mellette nyomó kötésekkel láttam el magam és összekentem vérrel az autót, attól érdekes mód nem pánikolt be, valószínű a hirtelen shok miatt, de nem lett baj belőle. Utána amikor megvolt a műtét akkor már én vezettem haza, mert a páromon akkor jöttek ki a dolgok de nem halt bele ne félj, sőt még amikor várni kellett a műtő előtt akkor ő tartotta a nyomókötést. Utána már az ápolók és az orvosok keze közé kerültem.
Jelentem túl vagyok az 1. oktatáson.:D Még van 2, de szerintem nem lesz baj. Nagyon jó fej az oktató és egyszer kétszer lettem csak rosszul, de az sem volt vészes.
Szorítsatok, hogy a többin se legyen gond. Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!