Nagyon hanyingerem lett. Rettegek a hanyastol. Mit tegyek?
Panikbeteg vagyok, fobiaszeruen felek a hanyastol. Most megjott es elegge ossze vissza ettem mindent es nagyon hanyingerem lett. Rettenetesen felek, hogy hanyni fogok. Mit tegyek, hogy elmuljon?
Amit ettem: egy pizzas csiga, utana turorudi es csoki, meg valami nagyon rossz izu gyumolcslevet, nekem nem izlett, talan az a baj, hogy megittam, mert azota van nagyon hanyingerem. Nem volt romlott csak nem izlett. Mit tegyek, hogy ne jojjon vissza es elmuljon a hanyinger?
Daedalon?
Bár ha azt mondod pánikbeteg vagy, akkor már azért van hányingered, mert beképzeled, hogy az van.
Mosd meg az arcod vízzel, utána feküdj le egy kicsit a hátadra, a fejedet ne tedd párnára, lélegezz mélyeket és gondolj valami jóra. Arra, hogy mindjárt jobban leszel, ez csak átmeneti állapot. Közben végig lélegezz lassan, mélyeket.
Lehet, nem épp szakszerű a tanácsom, de én ilyesmit szoktam csinálni, ha rám tör az a furcsa érzés, bár nem tudom pánikbetegség-e esetemben.
Igen, elofordulhat, hogy bekepzelem.
Vagy lehet attol van, hogy megjott.
Koszonom a valaszod , berakok valami filmet, hatha eltereli a figyelmem de nagyon rossz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!