Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon hanyingerem lett....

Nagyon hanyingerem lett. Rettegek a hanyastol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Panikbeteg vagyok, fobiaszeruen felek a hanyastol. Most megjott es elegge ossze vissza ettem mindent es nagyon hanyingerem lett. Rettenetesen felek, hogy hanyni fogok. Mit tegyek, hogy elmuljon?

Amit ettem: egy pizzas csiga, utana turorudi es csoki, meg valami nagyon rossz izu gyumolcslevet, nekem nem izlett, talan az a baj, hogy megittam, mert azota van nagyon hanyingerem. Nem volt romlott csak nem izlett. Mit tegyek, hogy ne jojjon vissza es elmuljon a hanyinger?

2015. febr. 8. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Daedalon?

Bár ha azt mondod pánikbeteg vagy, akkor már azért van hányingered, mert beképzeled, hogy az van.

Mosd meg az arcod vízzel, utána feküdj le egy kicsit a hátadra, a fejedet ne tedd párnára, lélegezz mélyeket és gondolj valami jóra. Arra, hogy mindjárt jobban leszel, ez csak átmeneti állapot. Közben végig lélegezz lassan, mélyeket.

Lehet, nem épp szakszerű a tanácsom, de én ilyesmit szoktam csinálni, ha rám tör az a furcsa érzés, bár nem tudom pánikbetegség-e esetemben.

2015. febr. 8. 23:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, elofordulhat, hogy bekepzelem.

Vagy lehet attol van, hogy megjott.

Koszonom a valaszod , berakok valami filmet, hatha eltereli a figyelmem de nagyon rossz:(

2015. febr. 9. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy attól igen. Inkább fogd rá, és gondolj arra, hogy elmúlik. Nagyon jó a film is, tereld el a figyelmedet. :)
2015. febr. 9. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
B6-ot vegyél be. Amúgy ha ennyire agyalsz a hányáson 99%, hogy bevonzod és hányni fogsz. Amúgy ilyenkor a hasra fekvés tesz jót.
2015. febr. 9. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Szóismétlés bocsi. :D
2015. febr. 9. 00:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Jobban vagyok, koszi:))
2015. febr. 9. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!