Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon rettegek a hányástól!...

Nagyon rettegek a hányástól! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Tudom hogy emotofóbiám van!

Már egész 5 éves korom óta félek!

Mikor külföldről hazajöttünk a nyaralásból 2 napra rá hánytam

Nagyon féltem és ezóta sokkal jobban félek!

És értem mintha mindig jönne valami a torkomon tudom hogy nem szabadna félni szégyellem is de nem tudom legyőzni! Este a legrosszab mindig stresszesen fekszem le!! 2 óra körül felébredek és nem tudok vissza aludni próbálok másra gondolni de nem megy!

#Facebook #lickey #emotofóbia
2015. dec. 29. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig igyál egy kis vizet, és próbáld elterelni a gondolataidat! Szerintem egy kicsit már bebeszéled magadnak. Ne mindig ezen törd magad, és meglásd nem lesz gond!
2015. dec. 29. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ez már fóbia, akkor szakemberrel kezeltetni kellene, valószínűleg egyedül nem tudod legyőzni!
2015. dec. 29. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is emetofóbiás voltam, egészen addig, amíg sajnálatos módon nem kezdtem el alkoholt gyógyszerre inni. Akkor úgy jött a hányás többször is, mint derült égből villámcsapás. Utána már nem féltem a hányástól.

Természetesen ezt nem követendő példaként írtam, hanem azért, hogy tudd, simán elmúlhat, ha egyszer-kétszer hirtelen hánysz valamitől. Kellemetlen, de nem tragikus esemény.

2015. dec. 29. 19:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 30. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!