Elegem van már ebből nem bírom tovább idegileg, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Állandóan itthon vagyok és nincs életem, itthon nem érzem jól magam mert nagyon nyomasztó ez a ház, a szobám és a körülöttem lévő emberek viszont elköltözni nincs lehetőségem még jó hosszú ideig. Senkit nem érdeklek, senkire nem számíthatok. Megöl a feszültség, nyom a mellkasom, gyenge vagyok minden szempontból, nem bírom már. Azt se bírom hogy ilyen korán sötétedik és egész nap undormány szürke idő van folyton, úgy hiányzik a nyár. Megőrülök már hamarosan úgy érzem, időnként, különösen amikor a mellkasom is nyom elképzelem hogy leáll a szívem aztán meghalok, mert talán már ez lenne a legjobb. Én meg akarok halni de nem halhatok meg, akik nem akarnának azok valahogy sokkal könnyebben meghalnak pedig azok még élhetnének inkább.2015. dec. 14. 16:49
2/2 anonim válasza:
talán tegyél azért, hogy hamarabb el tudj költözni...mászkálj el barátokkal és örülj annak, hogy egészséges vagy!
Mert sok embernek nem adatik meg és még sem nyafog..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!