Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van már ebből nem...

Elegem van már ebből nem bírom tovább idegileg, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Állandóan itthon vagyok és nincs életem, itthon nem érzem jól magam mert nagyon nyomasztó ez a ház, a szobám és a körülöttem lévő emberek viszont elköltözni nincs lehetőségem még jó hosszú ideig. Senkit nem érdeklek, senkire nem számíthatok. Megöl a feszültség, nyom a mellkasom, gyenge vagyok minden szempontból, nem bírom már. Azt se bírom hogy ilyen korán sötétedik és egész nap undormány szürke idő van folyton, úgy hiányzik a nyár. Megőrülök már hamarosan úgy érzem, időnként, különösen amikor a mellkasom is nyom elképzelem hogy leáll a szívem aztán meghalok, mert talán már ez lenne a legjobb. Én meg akarok halni de nem halhatok meg, akik nem akarnának azok valahogy sokkal könnyebben meghalnak pedig azok még élhetnének inkább.
2015. dec. 14. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. dec. 14. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:

talán tegyél azért, hogy hamarabb el tudj költözni...mászkálj el barátokkal és örülj annak, hogy egészséges vagy!

Mert sok embernek nem adatik meg és még sem nyafog..:/

2015. dec. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!