Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bevált "trükkök" pánikrohamra?...

Bevált "trükkök" pánikrohamra? Nem gyógyszerre gondolok. Van valakinek valami jól bevált módszere, stb?

Figyelt kérdés

2018. jan. 5. 13:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, ahhoz képest egész jó százalékot kaptál. Pedig azt sem tudod, mi fán terem ez az egész betegség. (Nem pontoztalak, mielőtt azt gondolnád. Utólag mentegetőznöd is felesleges.)
2018. jan. 5. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, 4-es és 9-es voltam. Mielőtt azt gondolnád, nem válaszoltam a kérdezőnek.
2018. jan. 5. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

Semmi bajod nem lesz tőle, ha ilyenkor beveszel 0,25 vagy 0,5 mg frontint. Az embernek általában nincs lehetősége ilyenkor egyéb technikákkal "babusgatnia" magát, mert éppen értekezleten ül vagy órán, vagy áll a tömegben a sorban.

Ha meg sűrűn jön, akkor pláne gyógyszeres kezelés kell, de akkor antidepivel.

2018. jan. 5. 20:34
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
13-as! Ne írj már hüleséget! A pánikrohamra egyáltalán nem jó a Frontin. Még "tűzoltásra sem". (Nem tudom hányas válaszoló voltam, már többször írtam a kérdezőnek.)
2018. jan. 5. 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:
A pánikrohamra jó a Frontin, ahogy a légzésterápia is. A látászavart, gyengeséget stb. a hiperventilláció okozza, lecsökken a széndioxid szintje, ezt hozza helyre a zacskóból lélegzés. Én magam is pánikbeteg vagyok 10 éve, hívtak már hozzám mentőt is masszív roham miatt. Szedtem tartósan is Frontint, aztán lejöttem róla orvosi segítséggel, mert nem akartam függő lenni - ez az egy hátránya van ennek a gyógyszernek.
2018. jan. 5. 21:45
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Változtasd meg az életedet! A pánikrohamok mögött megfelelési kényszer van.
2018. jan. 5. 21:47
 17/21 anonim ***** válasza:

14-es

De, a pánikrohamot a frontin elmúlasztja 10-15 perc alatt.

2018. jan. 6. 00:10
 18/21 anonim ***** válasza:
45%
A pánikroham ellenszere,ha leszarod ki mit gondol rólad. Nem kell senkinek megfelelni.
2018. jan. 6. 00:15
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

#1 A gyógyszer nem megoldás te nyomorult gyógyszeriparbáb. A pánikroham ellenszere,hogy nem másnak kell megfelelni!

És nekem van igazam nem neked te hülyegyerek

2018. jan. 6. 08:35
 20/21 anonim ***** válasza:
45%
Igen a pánikbetegséget a megfelelési kényszer okozza leggyakrabban! Mindenkinek meg akarsz felelni és önmagadat háttérbe szorítod! Milyen gyakran használod a "kell" szót? Csernus egy előadásán mondta hogy a megfelelesi kenyszeresek folyton így beszélnek! :(
2018. jan. 6. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!