Mit tehetnék? Tudok valami jó tippet adni ami nálatok bevált?
Figyelt kérdés
Kiakasztom a párom :( néha olyan ideg jön rám hogy nem tudok lehiggadni :( mindenféle kis szutykon idegbajozok :/ rossz hogy sehova se járunk el, de ez akkor sem normális szerintem.. Egyszerűen a mindennapokba beépült. Van egy mellétársult (rossz) temperamentumom is ami még jobban nehezíti a dolgokat, csoda hogy 3éve velem van még... 20N2013. aug. 20. 21:36
1/4 anonim válasza:
váltsál fogamzásgátló tablettát, az szokott ilyet csinálni. Ha nem akkor piszichomókus.
2/4 anonim válasza:
Ez azért lehet, mert nem jártok sehová, én is idegbajos vagyok a monotonitástól, meg szerintem még sokan.
3/4 anonim válasza:
Mozduljatok ki!! Ha kell egyedül menj!
Én zenét szoktam dugni a fülembe, úgy megyek boltba, sőt dolgozni is:)
4/4 anonim válasza:
Dolgozol?
Ha nem,akkor lehet sok a felesleges energiád....
Én akkor voltam így a párommal,mikor otthon voltam.
Én nem bírom a semmittevést,az otthon ülést!
Nagyon megveszek tőle.
Bár én tudtam kezelni az indulataimat,eljártam rendszeresen futni,tornáztam,kézilabdáztam,úsztam,ha le vagy fáradva,(munka,sport)nincs erőd vitázni,veszekedni,örülsz ha élsz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!