Van itt olyan lány akinek Florence Nightingale - szindrómája van?
Szerintem ilyen nem létezik. Inkább (látens) depressziós lehet az illető leányzó.
Vagy legalább is, mikor én depis voltam, nyilván azokhoz "vonzódtam", akik ugyanazon mentek keresztül, tehát megértettük egymást. Most, hogy kigyógyultam belőle és boldog vagyok, a világért nem kezdenék ilyennel, bárhogyan is sajnálom, mert iszonyúan tud akadályoztatni. Egyrészt lehangoló, nagyon lehangoló, másrészt utálom, ha valaki rám bízza magát. Olyankor menekülnöm kell. Depressziósan meg pont ez adott biztonságérzetet...
Nekem az a véleményem, hogy ilyen szindróma _nem létezik_. Keress egy másik depresszióst (mert látom, változtatni azt nem akarsz. Pedig akkor nem kéne ilyen szűk keretek közt válogatnod.)
Menj el napi 2-3 órát sportolni, és máris megszünne a mittuomén milyen szindrómád!!!
Vicc, és punnyadt némelyik tini!! Eszem megáll!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!