Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan lány akinek...

Van itt olyan lány akinek Florence Nightingale - szindrómája van?

Figyelt kérdés
Lehet hogy rosszul tudom a nevet, szóval olyan, aki a nagyon lehangolt, összetört, fóbiás fiúkat kedveli...
2010. máj. 31. 22:20
1 2
 11/19 anonim válasza:
:/ Én sokat szoktam beszélgetni egy ilyen fiúval... (nagyon messze lakik tőlem, így csak msn-en) nagyon lehangolt, nem túl sok embert enged közel magához. Sokszor én is egy hangulatba kerültem vele, de nem bántam. Alapjáraton én is eléggé negatív ember vagyok. Azóta lett egy barátom, bár ő valamivel "életteltelibb", de nagyon érzékeny. Nagyon jól kijövök az ilyen fiúkkal, tehát: igen, van ilyen lány.
2010. jún. 1. 12:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek: az se baj ha nagyon durva, öngyilkossági dolgokba átmenően?
2010. jún. 1. 13:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Úristen! Ez az új Borderline szindróma! 2-3 hónap és mindenki ebben fog szenvedni. :P
2010. jún. 2. 11:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen nem létezik. Inkább (látens) depressziós lehet az illető leányzó.

Vagy legalább is, mikor én depis voltam, nyilván azokhoz "vonzódtam", akik ugyanazon mentek keresztül, tehát megértettük egymást. Most, hogy kigyógyultam belőle és boldog vagyok, a világért nem kezdenék ilyennel, bárhogyan is sajnálom, mert iszonyúan tud akadályoztatni. Egyrészt lehangoló, nagyon lehangoló, másrészt utálom, ha valaki rám bízza magát. Olyankor menekülnöm kell. Depressziósan meg pont ez adott biztonságérzetet...

Nekem az a véleményem, hogy ilyen szindróma _nem létezik_. Keress egy másik depresszióst (mert látom, változtatni azt nem akarsz. Pedig akkor nem kéne ilyen szűk keretek közt válogatnod.)

2010. jún. 4. 09:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy csak egy betegséggel rendelkező ember tudna elfogadni és szeretni, akinek a tünete az az érzés?
2010. jún. 4. 10:59
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

Menj el napi 2-3 órát sportolni, és máris megszünne a mittuomén milyen szindrómád!!!

Vicc, és punnyadt némelyik tini!! Eszem megáll!!

2010. jún. 4. 12:58
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Florence Nightingale szindróma? Ezt mégis mikor találták ki? Florence Nightingale az ápolónők példaképe, ő volt az, aki az ápolókért annyi mindent tett. ő maga is ápolónő volt, gondolom innen ered ez az elnevezés. Szégyen...Attól, hogy valaki ápolónő nem feltétlenül akar a magánéletében is ápoltakkal foglalkozni, főleg nem ez alapján párt választani. Nem tudom ki találta ezt ki, de szégyellheti magát.
2010. jún. 4. 17:21
 18/19 A kérdező kommentje:
uccsó előttinek: napi 6 órát pingpongozom versenyszerűen, sok köze nincs a dologhoz a sportnak, és punnyadt tini sem vagyok.
2010. jún. 30. 00:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez nem az amikor az ápoló vagy az orvos beleszeret a betegébe?:D ....
2016. jan. 12. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!