Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan lány akinek...

Van itt olyan lány akinek Florence Nightingale - szindrómája van?

Figyelt kérdés
Lehet hogy rosszul tudom a nevet, szóval olyan, aki a nagyon lehangolt, összetört, fóbiás fiúkat kedveli...
2010. máj. 31. 22:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%
aha,az összes emónak ez van
2010. máj. 31. 22:26
 2/19 anonim ***** válasza:
6%
Hát csak ne kedveld az ilyen fiúkat, mert rádragad ez a viselkedés, vagy betegség, vagy mit tudom én micsoda.
2010. máj. 31. 22:27
 3/19 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok és lányt keresek, bár ez sztem a kérdésből kiderül...

Igen, és akkor aki ilyen azt ne szeresse senki, helyes :s

Mostantól ha lehete akkor csak értelmes válaszokat írjatok, és ha lehet olyan, aki érintett is a dologban, vagy normális hozzászólása van... köszi.

2010. máj. 31. 22:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha elmennél egy olyan pszihiáterhez,aki nem gyógyszerekkel tömi a fejed hanem segit rávezetni arra az útra,hogy ne legyél fóbiás,összetört,nagyon lehangolt? Vagy te örökre ilyen akarsz maradni? Mert úgy látszik te erre akarsz berendezkedni..

Te boldog vagy igy? szereted magad? ha nem,akkor ne is várd el ezt másoktól.

A nők nem anyád helyett anyád,nem a lelki szemetesládád,nem a pszichológusod akarnak lenni hanem a párod.

2010. máj. 31. 22:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom én bárkitől hogy a lelki szemetesládám legyen, nem nyavalyognék állandóan! Csak egyszerűen az a tudat lenne jó hogy valaki elfogad úgy ahogy vagyok a sok ilyesfajta hibámmal együtt, szeretni nagyon tudnék...
2010. máj. 31. 22:48
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
De ezek nem jellemhibák,ezek valaminek a következményei,egy állapot. Amin változtatni tudsz/tudnál.
2010. máj. 31. 22:53
 7/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy offolok, de mi az a floraence nightingale - szindróma? Tényleg nem tudom, és kíváncsi vagyok rá, hogy mi az.
2010. jún. 1. 00:35
 8/19 anonim ***** válasza:

Mármint olvastam a leírásban, de bővebben?

Mi váltja ki?

Hogy kezelik? (ha kezelik)

2010. jún. 1. 00:36
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én se szakértő, csak hallottam hogy van ilyen, de nem hinném hogy ezt kezelni kéne :)
2010. jún. 1. 07:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Szijja! lenne kedved beszélgetni? én általában a depis fiúkhoz vonzódom...vegyél fel msn re vagy email: keszthelyii@t-online.hu
2010. jún. 1. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!