Elmenjek orvoshoz, vagy mondjam le az időpontom inkább?
Július vége óta medrolt szedek. Jelenleg már csak 12 mg-ot. A problémám részben ehhez is köthető. Alig bírtam aludni és depressziós tüneteket is észleltem magamon, mióta szedem.
Főleg augusztus vége-szeptember eleje volt nagyon gáz. Volt olyan hét, hogy 2x is volt hullám völgy és hét közepén kb a semmitől egy hullámhegy ami a hangulatom ingadozását illeti.
Úgy voltam akkor, hogy bejelentkezek pszichiátriára, mert már nem bírtam elviselni ezt a helyzetet(+az álmatlanságot). Sokszor rossz időszakom volt, de ez tényleg felülmúlta az összeset. Szinte teljesen összeomlottam mint egy kártyavár.
Viszont úgy néz ki, hogy mostanra kezd megoldódni a problémám. Már nem látom olyan borongósan az életem és az elmúlt pár napban nem is volt olyan hullámvölgy, ami indokolná, hogy pszichiátriára menjek.
Csak félek, hogy jön a rossz idő, a téli depresszió időszaka és ez a kiegyensúlyozottság csak átmeneti és fog jönni egy hasonló rossz időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!