Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » üdv! Holnapra van időpontom...

Noi333 kérdése:

üdv! Holnapra van időpontom proktológiára de az a baj közben megjött a menzeszem. Szerintetek elmenjek így vagy kérjek új időpontot?

Figyelt kérdés
erre az időpontra is majdnem 3 hetet vártam. viszont elég kellemetlennek érzem. szerintetek?

2016. jan. 24. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Tampont vegyél, és menj el.
2016. jan. 24. 21:44
 2/5 A kérdező kommentje:
igen tampont használok én is így gondoltam de nem bunkóznak emiatt az orvosok vajon? hogy miért nem máskor megyek...
2016. jan. 24. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
2%
Hogy jön a patológia - egyáltalán miért mész oda?! -, meg a tampon össze?
2016. jan. 24. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
22:14-es hozzászóló, nem bírom abbahagyni a röhögést miattad. Proktológia, de mindegy. Szóval tampon, fürdés. Amúgy felhívhatod őket, ha nem kell korán menned. De nem leszel bunkó emiatt.
2016. jan. 24. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
hát ez a patológia hatalmas :D :D d.u. 1re megyek igen az lesz d.e. oda telefonálok és megkérdezem :D
2016. jan. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!